Urbane Watch: Eleganca na LG-jev način

Tehnik 18. februar 2015
/PublishingImages/lg-watch-urbane-hero.jpg

LG je na svoji spletni strani predstavil novo, izredno zanimivo pametno uro. Gre za izpeljanko lani predstavljene ure G Watch R, poimenovano Watch Urbane, ki prinaša precej bolj eleganten izgled. Če iščete pametno uro, ki jo boste lahko brez sramu nosili tudi v kombinaciji z večernimi toaletami, bo ta kot nalašč za vas.

 

Ura Watch Urbane se ponaša z zelo elegantnim osrednjim delom iz nerjavečega jekla, ki je prekrit bodisi z zlato bodisi s srebrno barvo. Pridih elegance ji daje tudi pas iz naravnega usnja, ki ga bodo lahko kupci, če bodo želeli, zamenjali s kakšnim drugim s širino 22 mm. Ker njeno lepoto težko opišemo z besedami, si jo raje oglejte na slikah.

Preletimo še ostale njene specifikacije, ki prav tako niso od muh. Vgrajen ima 1,3-palčni (3,3-centimetrski) zaslon z ločljivostjo 320 x 320 slikovnih točk (245 slikovnih točk na palec), procesor Snapdragon 400 z 1,2 GHz, 512 MB RAM pomnilnika, 4 GB internega spomina in baterijo s kapaciteto 410 mAh. Ponaša se tudi z več senzorji, na primer s senzorjem za merjenje srčnega utripa, odpornostjo na vodo in prah ter operacijskim sistemom Android Wear.

Širša javnost jo bo lahko prvič preizkusila na prihajajočem mobilnem kongresu MWC, ki se bo odvijal od 2. do 5. marca v Barceloni. Podatkov od tem, kdaj jo bo mogoče kupiti, za zdaj ni. Prav tako tudi ni podatkov o njeni ceni. Predvidevamo, da ne bo prav poceni.

Vir: lgnewsroom.com

Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
18. februar 2015
2394
20. februar 2015
Urbane Watch: Eleganca na LG-jev način
Android