Uspešni L Bello dobil naslednika

Tehnik 22. julij 2015
/PublishingImages/lg-bello-II-hero.jpg

LG nam je na svoji spletni strani predstavil nov mobitel, ki sliši na ime Bello II (na nekaterih trgih bo poznan kot Prime II). Gre za naslednika precej priljubljenega lanskoletnega modela L Bello, o katerem smo na Tehniku že pisali. Poglejmo si, kaj nam novinec prinaša.

 

Specifikacije mobitela Bello II še zdaleč niso primerljive s tistimi pri mobitelu G4, so pa vseeno zadovoljive. LG je v novinca vgradil 5-palčni (12,7-centimetrski) zaslon z nekoliko skromnejšo ločljivostjo 480 x 854 slikovnih točk (196 slikovnih točk na palec), 4-jedrni procesor s frekvenco 1,3 GHz, 1 GB RAM pomnilnika, 8 GB internega spomina ter baterijo s kapaciteto 2.540 mAh, ki jo je možno odstraniti. Vanj je vgradil tudi osrednjo kamero z 8 MP ter sprednjo kamero, ki se ponaša z zelo solidnih 5 MP ter s programskima funkcionalnostma za izdelovanje »selfijev« - Gesture Shot in Selfie Flash, ki smo ju v preteklosti že videli pri LG-jevi paradni liniji mobitelov G. Če bi morali s prstom pokazati na eno lastnost mobitela Bello II, ki najbolj izstopa, je to sprednja kamera.

Mobitel Bello II prihaja vsak čas v prodajo. V Latinski Ameriki ter v Indiji bo na voljo že v tem mesecu, pri nas v Evropi pa ga lahko pričakujemo enkrat v tretji četrtini letošnjega leta. Njegova cena ni znana, a prepričani smo, da ne bo prav visoka.

Vir: lgnewsroom.com

Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
22. julij 2015
2595
24. julij 2015
Uspešni L Bello dobil naslednika
Android