V aplikaciji Facebook Messenger lahko sedaj pošiljamo sporočila SMS

Tehnik 16. junij 2016
/PublishingImages/facebook-messenger-sms-hero.jpg

Aplikacija Facebook Messenger za Android je pridobila uporabno novost. Po novem lahko v njej pošiljamo in prejemamo sporočila SMS. Kdaj bo ta novost na voljo tudi za iOS, pri Facebooku niso razkrili.

To, da je mogoče po novem v aplikaciji Facebook Messenger za Android pošiljati in prejemati sporočila SMS, je vsekakor dobra stvar. Doslej smo morali za pregledovanje sporočila SMS in pa sporočil, ki smo jih prejeli prek Facebooka, odpreti dve aplikaciji – sedaj lahko odpremo samo eno z vsemi izpisanimi sporočili.

Da ni prevelike zmede, aplikacija Facebook Messenger za Android zelo lepo ločuje sporočila SMS in tista prek Facebooka. Sporočila SMS označuje z vijolično barvo, tako da uporabnik takoj ve, za katera sporočila gre.

 

Če želi uporabnik v aplikaciji Facebook Messenger za Android pošiljati in prejemati sporočila SMS, mora v tej aplikaciji vklopiti prejemanje sporočil SMS. Odpraviti se mora v nastavitve aplikacije, nato izbrati »SMS« in izbrati še možnost »Default SMS app«. Izbere lahko tudi možnost »Auto-retrieve MMS«, če želi prejemati tudi sporočila MMS.

Pri Tehniku nam nova različica aplikacije Facebook Messenger za Android, ki omogoča pošiljanje in sprejemanje sporočil SMS, še ni bila na voljo, tako da zadeve sami nismo mogli preizkusiti. Bo pa ta različica verjetno vsak hip na voljo, saj jo nekateri uporabniki že lahko preizkušajo.

Vir: Facebook

Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
16. junij 2016
3020
16. junij 2016
V aplikaciji Facebook Messenger lahko sedaj pošiljamo sporočila SMS