Xperia Z3 dobila zmogljivejšo sestrico Xperio Z3+

Tehnik 28. maj 2015
/PublishingImages/xperia-z3p-hero.jpg

Sony je vnovič udaril z vrhunsko napravo. Ravnokar je na svoji spletni strani predstavil zelo zanimivo izpeljanko lanskoletnega paradnega mobitela Xperia Z3, poimenovano kot Xperia Z3+. Poglejmo si, kaj nam ta prinaša.

 

Xperia Z3+ je v številnih pogledih boljša od Xperie Z3. Vgrajen ima zaslon z nekoliko boljšo svetlostjo in kontrastom. Kar se tiče diagonale (5,2 palca) in ločljivosti (1.080 x 1.920 slikovnih točk) med njenim zaslonom in zaslonom pri Xperii Z3, razlik ni. Pod ohišjem novinke se nahaja precej bolj zmogljiv 64-bitni 8-jedrni procesor Snapdragon 810 ter podpora za LTE kategorije 6. Vgrajeni ima tudi naprednejši kameri. Osrednja, ki se ponaša z 20,7 MP in Exmor RS-senzorjem, prinaša izboljšan način snemanja Superior Auto ter nov način Gourmet, ki je namenjen snemanju hrane. Sprednja kamera ima višjih 5,1 MP in naj bi izdelovala še kakovostnejše »selfije« kot tista pri Xperii Z3. Sony hvali tudi baterijo, ki naj bi omogočala do dva dni uporabe mobitela ter hitro polnjenje. Zahvaljujoč tehnologiji Quick Charge 2.0 naj bi se jo v 45 minutah napolnilo za en dan uporabe mobitela.

Xperia Z3+ bo šla v prodajo enkrat v juniju. Na voljo bo v štirih različnih barvah ter v različicah z eno ali dvema režama za SIM-kartice. O ceni in trgih, kjer bo na voljo, Sony molči.

Vir: blogs.sonymobile.com

Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
28. maj 2015
2528
2. junij 2015
Xperia Z3 dobila zmogljivejšo sestrico Xperio Z3+
Android