Z Googlovo novo spletno stranjo lažje do sebi primernega mobitela

Tehnik 16. junij 2015
/PublishingImages/google-web-mobitel-hero.jpg

Ko si danes kupujemo nov mobitel z Androidom, smo hitro postavljeni pred dilemo – katerega naj kupimo? Ponudba je izjemno pestra in ni lahko izbrati sebi primernega. Za pomoč pri izbiri se seveda lahko obrnemo na prodajalce v trgovinah. Po novem pa imamo še eno možnost. Poslužujemo se lahko nove Googlove spletne strani www.android.com/phones/whichphone, ki nam v minuti ali dveh najde za nas primerne modele.

 

Uporaba omenjene spletne strani je sila preprosta. V njej moramo določiti, kaj želimo početi s svojim bodočim mobitelom oziroma kaj nam je pri mobitelu najbolj pomembno, in ona nam pokaže modele, ki so za naše potrebe najbolj primerni. Takoj, ko jo poženemo, nam na ekranu pokaže 12 kategorij (poslušanje glasbe, igranje iger ...), mi pa moramo izbrati vsaj tri. Ob kliku na posamezno nam zastavi še eno ali dve podvprašanji, s čimer želi še nekoliko natančneje ugotoviti, kako pomembna nam je posamezna stvar.

Spletna stran po tem, ko določimo svoje prioritete, od nas tudi želi, da določimo še ponudnika mobilne telefonije, pri katerem smo. Ponudi nam samo ameriške, a to ni ovira, saj lahko to njeno zahtevo brez težav preskočimo s klikom na gumb »Choose later«.

Pri našem preizkušanju se je spletna stran dobro odrezala. V njej smo med drugim določili, da nam je kamera pri mobitelu zelo pomembna in ona nam je kot primerne mobitele za nakup med drugim predlagala G4 ter Galaxyja S6 in Galaxyja S6 edge, ki tudi v resnici na tem področju zares blestijo.

Vir: android.com

Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
16. junij 2015
2554
22. junij 2015
Z Googlovo novo spletno stranjo lažje do sebi primernega mobitela
Android