Z aplikacijo Win or Snooze do zabavnejšega bujenja

Tehnik 23. marec 2015
/PublishingImages/win-or-snooze-hero.jpg

Za mobilne naprave obstaja cela vrsta aplikacij za bujenje. Med njimi je veliko takšnih, ki nas budijo na klasičen način, torej z alarmom, ki ga ugasnemo z enostavnim pritiskom na gumb. Najdemo pa lahko tudi takšne, ki nas budijo na precej bolj inovativen način. Na Tehniku smo že pred časom srečali s takšno aplikacijo, pri kateri moramo vstati in hoditi, če želimo, da se alarm ugasne, in s takšno, pri kateri moramo rešiti matematični račun, da utihne. V teh dneh nam je prišla pod roke še ena precej inovativna, ki bujenje obrne na igro. Gre za aplikacijo z imenom Win or Snooze, ki naj bi bila, kot je mogoče razbrati iz uradne spletne strani, plod slovenskega uma. Njeno delovanje temelji na zbiranju točk in nagrad. Hitreje ko vstanemo, več točk in posledično nagrad dobimo.

 

Uporaba aplikacije Win or Snooze je sila preprosta, kar ji lahko štejemo samo v plus. Ko zazvoni alarm, se nam na zaslonu pokažeta dva gumba, in sicer SNOOZE, s katerim si lahko podaljšamo spanec, in WIN, pri katerem moramo takoj vstati. Bolj ko podaljšujemo spanec z gumbom SNOOZE, manj točk dobimo, hitreje ko pritisnemo na gumb WIN, več točk dobimo. Poizkusite, morda boste s tem zbiranjem točk bolj motivirani za to, da se čim prej skobacate iz postelje.

Aplikacija Win or Snooze je na voljo za oba največja mobilna operacijska sistema, torej za Android in iOS. Za uporabnike slednjega je sicer trenutno na voljo le v beta različici. Končna naj bi prišla v kratkem.

Vira: play.google.com, winorsnooze.com

Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
23. marec 2015
2440
25. marec 2015
Z aplikacijo Win or Snooze do zabavnejšega bujenja
Android