Z nekaj kliki do svoje celotne zgodovine iskanj na Googlu

Tehnik 28. april 2015
/PublishingImages/google-zgodovina-hero.jpg

Vas je kdaj zanimala statistika vaših iskanj na iskalniku Google? Ali pa ste želeli videti spisek vseh iskalnih nizov, ki ste jih vnesli v ta iskalnik? Če ste odgovorili z da, lahko do vsega tega pridete na posebni spletni strani, ki je dostopna na naslovu history.google.com/history/.

 

Na omenjeni spletni strani boste našli precej podrobno statistiko svojih preteklih iskanj na Googlu. Videli boste na primer, ob katerih dnevih v tednu ter katerih mesecih v letu ste bolj in v katerih manj iskali, katere iskalne nize ste najpogosteje vpisovali in na katere spletne strani ste pri iskanju najpogosteje kliknili.

Na spletni strani si lahko ogledujete tudi svoje nedavno vnesene iskalne nize na Googlu. Lahko pa pridete tudi do paketa, v katerem so zapisani prav vsi vaši iskalni nizi, ki ste jih vnesli, odkar uporabljate trenuten Googlov račun. Priporočljivo je, da si tega paketa ne prenašate na javni računalnik ali pa na računalnik, ki ga uporablja še kakšna druga oseba. Verjetno vam ne bi bilo najbolj všeč, če bi še kdo drug videl, kaj vse ste v preteklosti iskali. In še en namig. V paketu boste našli datoteke s končnico .json. Te boste najlažje odprli z aplikacijo Word.

Vira: history.google.com, googleblog.blogspot.com

Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
28. april 2015
2486
5. maj 2015
Z nekaj kliki do svoje celotne zgodovine iskanj na Googlu
Android, iOS, BlackBerry OS, Windows Phone 8