Za mobitela Galaxy S6 in Galaxy S6 Edge oddanih kar 20 milijonov naročil

Tehnik 10. marec 2015
/PublishingImages/samsung-galaxy-s6-narocila-hero.jpg

Kot verjetno veste, je Samsung v začetku tega meseca predstavil svoja nova paradna mobitela Galaxy S6 in Galaxy S6 Egde, od katerih je precej odvisno, ali bo leto 2015 zanj uspešno ali ne. Sodeč po prvih številkah bi lahko bilo zelo uspešno. Iz Samsunga je namreč prišla vest, da so za omenjena mobitela dobili že kar neverjetnih 20 milijonov naročil. Tu je treba poudariti, da ne gre za prednaročila s strani uporabnikov, saj jih ti še ne morejo oddati, ampak za naročila različnih ponudnikov mobilne telefonije. Kako dobro bodo novinca sprejeli uporabniki, je še v zraku.

 

Mobiteloma Galaxy S6 in Galaxy S6 Edge smo se na Tehniku v prejšnjih dnevih že posvetili. Novosti, ki jih prinašata, ni malo. Oba se ponašata s korenito spremenjenim dizajnom v primerjavi s predhodnikom, še posebej Galaxy S6 Edge, ki ima ob strani ukrivljen zaslon. Tako sprednji kot zadnji del obeh je oblečen v trpežno steklo Gorilla Glass 4, na stranskem delu pa se nahaja kovinska obroba. Zaslon pri obeh ima 5,1-palčno (13-centimetrsko) diagonalo z ločljivostjo v višini 1.440 x 2.560 slikovnih točk (577 slikovnih točk na palec), opremljena pa sta tudi s kamerama s 16 in 5 MP, 64-bitnim 8-jedrnim procesorjem, 3 GB RAM pomnilnika, 32/64/128 GB internega spomina ter operacijskim sistemom Android 5.0 Lollipop. Še več vam bomo znali povedati v prihodnosti, saj ju bomo preizkusili v Testu na dlani.

Če bi radi delček obeh mobitelov izkusili že sedaj, si lahko s te spletne strani snamete njuna prednaložena ozadja za namizje Androida ter prednaložene aplikacije. Slednje si nameščajte na lastno odgovornost, saj so naložene na eno izmed spletnih strani za nalaganje datotek in ne na uradno spletno tržnico Goolge Play, kjer so aplikacije varnostno preverjene.

Vira: androidguys.com, samsungmobilepress.com

Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
10. marec 2015
2420
13. marec 2015
Za mobitela Galaxy S6 in Galaxy S6 Edge oddanih kar 20 milijonov naročil
Android