ZenWatch 3 se na ogled postavi

Tehnik 23. avgust 2016
/PublishingImages/zenwatch3-presd1-hero.jpg

ASUS bi nam lahko že v kratkem predstavil naslednico ure ZenWatch 2, ki bo poimenovana – kako presenetljivo – ZenWatch 3. O ZenWatch 3 prav dosti informacij ta hip sicer še ni. Se je pa sedaj v beta verziji aplikacije ZenWatch Manager pojavila zelo kakovostna ponazoritvena slika te ure. Ogledate si jo lahko tukaj.

Po sliki sodeč je ZenWatch 3 zelo atraktivna ura okrogle oblike in s tremi gumbi. Zanimivo je, da so se pri ASUSU-u tokrat očitno odločili za okroglo obliko in ne za kvadratasto z zaobljenimi robovi, kakršno imata ZenWatch 2 in ZenWatch.

 

Kot smo že omenili, veliko informacij o uri ZenWatch 3 zaenkrat še ni. Zasledili smo informacije, da naj bi bil del ure ZenWatch 3 iz nerjavečega jekla, ura pa naj bi podpirala tudi Bluetooth 4.2 in WiFi 802.11 b/g/n (2,4 GHz). Pričakujemo lahko tudi, da bo imela ura ZenWatch 3 operacijski sistem Android Wear.

ASUS nam bo uro ZenWatch 3 najverjetneje predstavil 31. avgusta. Ta tajvanski tehnološki gigant je namreč na svojem Twitter profilu pred kratkim najavil , da tega dne prihaja nekaj neverjetnega, in zdi se, da je s tem mislil na ZenWatch.

Viri: 9to5, @Asus, ZenWatch Manager

Foto: Asus

Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
23. avgust 2016
3129
23. avgust 2016
ZenWatch 3 se na ogled postavi