Zmagaj ali dremaj - nova igra za vse zaspance

Alenka Selčan 2. oktober 2015
/PublishingImages/winorsnooze-hero.jpg

Kolikokrat prestavite jutranjo budilko, preden zares vstanete? Samodejen pritisk na „dremež“ in že ste nazaj na tistem mehkem oblačku, na katerem potujete čez deželo sanj. A le do naslednjega zvonca. Nato znova dremež, zvonec, dremež, zvonec, dokler se sladko odlašanje ne spremeni v jutranjo moro, v kateri ne utegnete spiti niti kave, kaj šele, da bi si pred odhodom v šolo, na faks ali v službo privoščili celo zajtrk. Čeprav ste se že večkrat odločili, da boste postali odločnejši, bolj disciplinirani in nasploh urejeni, vas stara navada še vedno drži v svojem mehkem objemu in ne pusti vstati.

 

Ne obupajte, še je upanje, da se spremenite, a le če premorete vsaj kanček tekmovalnosti. Te dni se namreč na Kickstarterju predstavlja nova slovenska aplikacija, namenjena vsem zaspancem tega sveta.

Win or Snooze je aplikacija, ki jutranjo bujenje spremeni v igro s preprostimi pravili. Če se ob prvem alarmu odločite, da boste nemudoma vstali, zmagate, če se odločite za dremež, pa zgubite. Seveda je tu še zgodba o Dr. Snözu ki je odkril, da lahko z energijo iz dremeža svojih spečih pacientov odpre vrata v dimenzijo sanj, kjer se ne nahajajo vsi največji človeški upi in želje, pač pa tudi strahovi in nočne more. Vsako jutro vam bo tako Dr. Snöze poslal enega od svojih agentov, bodisi Hypnofrog, Sandmana ali Sireno, ki vam bodo skušali preprečiti, da bi vstali.

Če se boste borili, se to ne bo odražalo le na vašem liku, ki bo postajal vse močnejši, pač pa tudi na vaših jutranjih navadah.

Aplikacija sledi vašim jutranjim odločitvam, da pa bi bila stvar malce bolj zanimiva, se lahko povežete s prijatelji. Ker je v slogi moč, se boste tako medsebojno spodbujali, si nagajali in kot za šalo uredili svoje spalne navade.

Če radi odlašate s spanjem, nikar ne odlašajte s podporo tej domiselni igri, saj bo 22. oktober, ko se zaključi kampanja na Kickstarterju, še prehitro tu.

Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
2. oktober 2015
2697
6. oktober 2015
Zmagaj ali dremaj - nova igra za vse zaspance
Android, iOS