Zmogljiva aplikacija Lightroom je odslej na Androidu na voljo brezplačno

Tehnik 10. december 2015
/PublishingImages/adobe-lightroom-brezplacna-hero.jpg

Adobe je v začetku letošnjega leta na Android poslal zelo zmogljivo aplikacijo za urejanje slik z imenom Lightroom. Žal je bila ta aplikacija na Androidu doslej v celoti plačljiva. Z novo različico 1.4, katero že najdemo na spletni tržnici Google Play, pa je postala brezplačna.

 

Uporabniki Androida si tako že lahko aplikacijo Lightroom brezplačno namestijo na svojo mobilno napravo in koristijo številna napredna orodja za obdelavo slik, katerih marsikatera druga aplikacija za urejanje slik ne ponuja, pa tudi številna osnovna orodja za obdelavo, brez katerih tudi ne gre.

Aplikacija Lightroom je sicer brezplačno na voljo tudi na Applovem operacijskem sistemu iOS. Na tem sistemu je brezplačna že od oktobra.

Če na svoji mobilni napravi še vedno nimate kakovostne aplikacije za urejanje slik, je skrajni čas, da si eno namestite. S takšno aplikacijo boste lahko tudi navidez manj atraktivno sliko, ki jo boste naredili s svojo mobilno napravo, preoblikovali tako, da bo izgledala bolje. Google Play in App Store vam ponujata kar nekaj dobrih aplikacij za urejanje slik. Po našem mnenju ena boljših je prav omenjena Lightroom, s katero zagotovo ne boste zgrešili.

Vira: blogs.adobe.com, play.google.com

Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
10. december 2015
2783
15. december 2015
Zmogljiva aplikacija Lightroom je odslej na Androidu na voljo brezplačno
Android, iOS