Znane nove Samsungove naprave, ki bodo dobile Marshmallow

13. oktober 2015
/PublishingImages/SamsungMarshmallow-hero.jpg

V nedavnem članku na Tehniku smo že razkrili nekaj Samsungovih naprav, na katere bo možno naložiti Android 6.0 Marshmallow. Sedaj smo prejeli informacije o novih napravah tega južnokorejskega giganta, na katere bo možno ta Googlov sistem naložiti.

V omenjenem članku smo že napisali, bo Marshmallow možno naložiti na Galaxyja Note5, Galaxyja S6 edge+, Galaxyja S6 edge in na Galaxyja S6. Nove informacije pa kažejo, da ga bo možno tudi na Galaxyja S5, Galaxyja S5 Neo, Galaxyja Note 4 ter na Galaxyja Note Edge. Seveda spisek Samsungovih naprav za Marshmallow še ni dokončen in v prihodnje lahko pričakujemo, da se bo na njem znašlo še kar nekaj imen.

Kdaj točno bo Marshmallow možno naložiti na Samsungove naprave, ni znano. Verjetno bo potrebno še nekoliko počakati, saj  južnokorejski gigant potrebuje svoj čas, da sistem opremi s svojim uporabniškim vmesnikom TouchWiz. Lahko pa pričakujete, da bo Marshmallow, tako kot je bila to že praksa pri prejšnjih različicah Androida, najprej možno naložiti na naprave novejšega datuma, npr. na Galaxyja S6 in Galaxyja S6 edge+, in šele nato na tiste nekoliko starejše.

Android 6.0 Marshmallow je sicer uradno že izdan. Po pričakovanju so ga najprej dobile naprave Nexus. 


Viri: sammobile.com, samsungmobilepress.com​

Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
13. oktober 2015
2712
23. oktober 2015
Znane nove Samsungove naprave, ki bodo dobile Marshmallow
Android