Znano je, kdaj bi lahko bila predstavljena ura Apple Watch 2

Tehnik 1. avgust 2016
/PublishingImages/apple-watch2-nova-hero.jpg

Marsikdo se verjetno že sprašuje, kje je ura Apple Watch 2 – in to upravičeno. Apple je uro Apple Watch (na slikah) predstavil pred skoraj dvema letoma, njene naslednice pa še vedno ni. No, ravnokar smo neuradno izvedeli, kdaj točno bi ameriški gigant le lahko predstavil Apple Watch 2.

Spletna stran DIGITIMES piše, da bi ura Apple Watch 2 lahko bila predstavljena septembra ali oktobra. Če bo oktobra, potem močno dvomimo, da bo Apple to uro predstavil skupaj z iPhonom 7. Vsi zadnji iPhoni so bili namreč predstavljeni septembra in pričakovati je, da bo Apple tudi sedmico predstavil v enakem terminu.

 

Ura Apple Watch 2 naj bi imela po neuradnih napovedih zelo podoben, a nekoliko tanjši dizajn kot njena predhodnica Apple Watch, obenem pa naj bi imela tudi baterijo, ki bo zdržala podobno dolgo kot tista pri Apple Watch. Pričakujemo seveda tudi, da bo Apple Watch 2 opremljena z operacijskim sistemom WatchOS 3, ki ga je Apple letos predstavil na konferenci WWDC.

Boste kupili Apple Watch 2? Že res, da ta ura verjetno ne bo prinesla revolucionarnih novosti, bo pa vseeno sodila med najboljše pametne ure, ki bodo v prihodnjih mesecih na trgu.

Viri: DIGITIMES, Alphr

Foto: Apple

Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
1. avgust 2016
3092
1. avgust 2016
Znano je, kdaj bi lahko bila predstavljena ura Apple Watch 2