Znano je, kdaj bi lahko šla v prodajo Huaweijeva naslednja paradna mobitela

Tehnik 12. januar 2017
/PublishingImages/huawei-ces2017-hero.jpg

Huawei, ki ga uporabniki vedno bolj cenijo, bo v letošnjem letu na prodajne police poslal več mobitelov. Kot smo pravkar izvedeli na spletni strani theAndroidSoul, bi lahko že zelo kmalu dal v prodajo dva izjemno zmogljiva modela – P10 in P10 Plus.

Kot pravi eden izmed vodilnih pri Huaweiju, Yu Chengdong, bi lahko dal Huawei omenjena dva mobitela v prodajo v marcu ali aprilu. P10 in P10 Plus bosta sicer po vsej verjetnosti Huaweijeva nova paradna modela.

Spletna stran theAndroidSoul navaja, da bi lahko kitajsko tehnološko podjetje poleg P10 in P10 Plus dalo v prodajo tudi model P10 Lite. Podobno je bilo že lani, ko je poleg P9 (na slikah) in P9 Plus dalo v prodajo še P9 Lite.

 

P10 in P10 Plus naj bi bila vrhunska. Vsaj eden od obeh mobitelov bi lahko imel ukrivljen zaslon. Oba bi lahko med drugim podpirala brezžično polnjenje, imela pa bi lahko tudi poseben bralnik prstnih odtisov na zaslonu. Sliši se zanimivo.

Mimogrede, nedavno smo pri Tehniku testirali zelo zanimiv Huaweijev mobitel Mate 9. Če vas zanima več o tej napravi, lahko preberete naš test.

Viri: theAndroidSoul, theAndroidSoul

Foto: Huawei

Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
12. januar 2017
3306
12. januar 2017
Znano je, kdaj bi lahko šla v prodajo Huaweijeva naslednja paradna mobitela