Znano je, kdaj gredo v prodajo nedavno predstavljena Googlova VR očala

Tehnik 3. november 2016
/PublishingImages/googlr-dayVR-hero.jpg

Google je na oktobrskem predstavitvenem dogodku prikazal številne novosti, med drugim tudi očala oziroma čelado za prikazovanje navidezne resničnosti z imenom Daydream View. Sedaj je ta ameriški tehnološki gigant razkril, kdaj in kje bo mogoče očala Daydream View kupiti.

Kot navaja Google, gredo očala Daydream View v prodajo že čez nekaj dni, natančneje 10. novembra. Na žalost na ta dan še ne bodo na voljo vsepovsod. Kupiti jih bo mogoče v spletni trgovini Google Store in pri nekaterih prodajalcih v ZDA, Kanadi, Veliki Britaniji, Nemčiji in Avstraliji. Cena teh očal bo na omenjenih trgih različna. V Nemčiji bo potrebno zanje odšteti 69 evrov, v Veliki Britaniji pa 69 funtov.

 

Na žalost očala Daydream View niso združljiva z vsemi mobiteli, tako da jih prav vsi kupci ne bodo mogli preizkusiti. Ta hip podpirajo mobitel Pixel.

Google je ravnokar najavil tudi prihod številnih vsebin oziroma aplikacij za očala Daydream View. Najavil je npr. zanimivo animirano risanko Invasion in dirkaško igro Need for Speed: No Limits VR. Celoten Googlov spisek si lahko ogledate tukaj.

Vira: Google

Foto: Google

Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
3. november 2016
3226
3. november 2016
Znano je, kdaj gredo v prodajo nedavno predstavljena Googlova VR očala