Amazon razkril vrhunski e-bralnik Kindle Voyage

Tehnik 23. oktober 2014
/PublishingImages/kindle_voyage_cover.jpg
​ ​

V zadnjih letih poteka velika borba za prevlado med klasičnimi knjigami in elektronskimi bralniki. Kdo bo zmagal? Po našem mnenju nihče, saj ima tako en kot drug tabor svoje prednosti. Prijeti fizično knjigo v roke in jo brati, še posebej, ko je nova in imajo njeni listi svoj značilni vonj, ima poseben čar. Tega občutka nam ne more dati noben elektronski bralnik. Kar nekaj prednosti pa nam prinašajo tudi slednji. Ena večjih je zagotovo ta, da so izredno dobro prenosljivi, saj so majhni, obenem pa v sebi nosijo na stotine knjig. Eno izmed vodilnih vlog na področju elektronskih bralnikov igra Amazon. Ta je do danes kupcem ponudil že kopico tovrstnih bralnikov, sedaj pa je v svojo zbirko uvrstil še enega. Javnosti je ponosno razkril svoj novi Kindle Voyage.  

Kindle Voyage lahko brez težav pospravi v žep vse prejšnje bralnike Kindle. Bistven del teh naprav je zaslon in ta je pri novincu boljši kot pri vseh njegovih predhodnikih. Ima še boljši kontrast, večjo svetilnost ter še višjo ločljivost. Obenem se novinec lahko pohvali tudi s prenovljenim in na oko zelo všečnim dizajnom.

Kindle Voyage 

Vsi zainteresirani ga že lahko naročijo, in sicer prek spletne strani www.amazon.com/kindle-voyage. Zanj je treba odšteti ne previsokih 199 dolarjev, kar nanese 155 evrov. Poleg bralnika se splača kupiti tudi priročno pokrivalo, za katerega Amazon zahteva dodatnih 45 dolarjev oziroma 35 evrov.

 Vira: http://phx.corporate-ir.net/phoenix.zhtml?c=176060&p=irol-newsArticle&ID=1979814

http://phx.corporate-ir.net/phoenix.zhtml?c=176060&p=irol-mediapr3

 


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
23. oktober 2014
2251
27. oktober 2014
Amazon razkril vrhunski e-bralnik Kindle Voyage