Android 4.1 Jelly Bean že prispel na Google kampus

Alja Isakovič 23. september 2013
/PublishingImages/android-jelly_bean-googleplex.jpg

Danes ob 18:30 po našem času se bo v San Franciscu začela Googlova razvijalska konferenca I/O, na kateri nestrpno pričakujemo predstavitev nove različice operacijskega sistema Android. Ime novega okusa Androida je neuradno znano že kar nekaj časa, sedaj pa je Google napovedi potrdil s simpatično skulpturo zelenega robotka, ki je očitno pojedel kar nekaj bonbončkov Jelly Bean.

Android Jelly Bean na Google kampusu

Jelly Bean že ponosno stoji pred Googleplexom (avtor slike: Angel Jimenez)

Včeraj so po spletu zaokrožile prve slike nove skulpture, ki se je pridružila obstoječim Androidnim sladicam. Le-te že tradicionalno krasijo travnik pred Googleplexom v kalifornijskem mestu Mountain View. Sedaj pa je Google na svojem YouTube kanalu za Android razvijalce objavil še video prihoda in sestavljanja nove skulpture, pri čemer so sodelovali tudi Googlovi zaposleni.

Sestavljanje Jelly Bean robotka jim je šlo odlično od rok, kako so se izkazali pri načrtovanju in implementaciji novih Android funkcij, pa bomo izvedeli v roku par ur. Predstavitev si lahko tudi ti v živo ogledaš na naslovu: https://developers.google.com/events/io/, seveda pa bomo o vseh pomembnih novostih poročali tudi na Tehniku.

Si morda že upaš napovedati, kaj bo tokrat novega? :)

Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
23. september 2013
371
24. september 2013
Android 4.1 Jelly Bean že prispel na Google kampus
Android