Aplikacija Android Messages bo dobila številne uporabne novosti

Tehnik 20. junij 2018
/PublishingImages/android-messages-junij18-hero.jpg

Če ste eden izmed tistih, ki uporabljajo aplikacijo Android Messages, boste verjetno veseli novosti, ki prihajajo v to Googlovo aplikacijo. Vse novosti bodo predvidoma na voljo v prihodnjem tednu.

V aplikaciji Android Messages bomo po novem lahko pošiljali GIF-e. Doslej smo lahko v tej aplikaciji pošiljali emotikone, slike, nalepke in seveda besedila. Pohvalno pa je, da bomo lahko sedaj tudi GIF-e. Poleg tega bomo v aplikaciji Android Messages lahko sedaj uporabljali funkcijo Smart Reply, ki nam bo omogočila, da bomo pri klepetanju uporabili predhodno napisane odgovore. Žal nam bo aplikacija sprva ponujala samo angleško napisane odgovore. Aplikacija Android Messages bo obenem prikazala tudi predoglede povezav, ki jih bomo prejemali od drugih, in nam omogočala hitro kopiranje gesel in kod, ki jih bomo prejeli po SMS-u (npr. od banke).

 

Android Messages pa se sedaj seli tudi na splet. Na internetnem naslovu https://messages.android.com/ je namreč možno uporabljati spletno različico Android Messagesa. Ta je nekaterim uporabnikom že na voljo, drugim pa bo do konca prihodnjega tedna.

Vir: blog.google.


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
20. junij 2018
4060
20. junij 2018
Aplikacija Android Messages bo dobila številne uporabne novosti
Android