Aplikacija, ki opozarja na odmore pri delu

Tehnik 18. maj 2020 Čas branja članka: 2 min
/PublishingImages/stretchly-kavcic-maj20-hero.jpg

Ali dnevno veliko ur presedite pred osebnim računalnikom? Če da, je zelo dobro, da si takrat, ko to počnete (če je le mogoče), vzamete vmes odmore. V pomoč pri opominjanju na odmore so vam lahko številne aplikacije, ki so na voljo.

Pri Tehniku smo v teh dnevih naleteli na aplikacijo z imenom stretchly, ki zna zelo lepo opominjati na odmore med pisarniškim delom na osebnem računalniku.

Aplikacija stretchly uporabniku omogoča, da si nastavi, kdaj naj bo obveščen na odmore. Ta aplikacija obvešča uporabnika na krajše in daljše odmore. Kar se nam zdi še posebej zanimivo, pa je to, da uporabniku med odmori ponudi določene ideje, kaj početi.

 

Aplikacija stretchly je na voljo za operacijske sisteme Windows, MacOS in Linux/BSD. Če bi si jo radi naložili, se odpravite na spletni naslov https://hovancik.net/stretchly/downloads/. Si jo pa naložite na lastno odgovornost. Aplikacija namreč ni naložena na kateri izmed večjih spletnih tržnic, kjer preverjajo njeno varnost. No, mi pri Tehniku jo bomo vseeno še naprej uporabljali, saj se nam zdi zelo uporabna.

Vir: Hovancik.net.


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
18. maj 2020
5188
18. maj 2020
Aplikacija, ki opozarja na odmore pri delu