Aplikacija, ki poišče najboljše filme in serije za vaš okus

Nina Križaj 27. september 2017
/PublishingImages/daljinec-plus-hero.jpg

Se vam kdaj zgodi, da pri toliko TV-programih in raznoliki ponudbi vseeno ne najdete filma, ki bi v tistem trenutku ustrezal vašemu razpoloženju? Ali pa želite videti točno določen film, pa se nikakor ne morete spomniti naslova? Oziroma vam je kakšen igralec/igralka še posebej pri srcu in bi radi gledali film z njim/njo v glavni vlogi? Velika verjetnost je, da ste se v vprašanjih našli, zato boste aplikacijo Daljinec+ na mobitelih ali tablicah prepoznali kot izredno koristen pripomoček. Ta pa vam bo poleg naprednega iskanja prinesla še mnogo drugih uporabnih funkcij.

Kako vam Daljinec+ pomaga najti TV-vsebine?

Daljinec+ je brezplačna aplikacija (Android in iOS) za še bolj interaktivno TV-izkušnjo in popolnoma nadomesti klasični daljinec oziroma njegovo uporabo dopolni s številnimi funkcijami. Ena od najbolj priljubljenih je napredni iskalnik, ki vam bo pomagal pri vseh »dilemah«, opisanih v uvodu. Ta namreč znotraj aplikacije išče po naslovih vsebin, prav tako pa po imenih igralcev iz celotne programske TV-sheme, s tem da vam že med vnosom črk oziroma iskalnega niza predlaga končne zadetke. Po potrditvi iskanja se vam izpišejo vsebine, ki so na voljo za ogled. Zelo uporabna funkcija, če se ne spomnite naslova filma ali če bi si želeli ogledati film vašega priljubljenega igralca oziroma igralke. Za zelo uporabnega pa se izkaže tudi takrat, ko še iščete idejo, kaj sploh pogledati.

 

Popoln TV-asistent na vašem mobilnem zaslonu

Poleg učinkovitega iskanja, s katerim boste vedno dobili pravo vsebino za vaše razpoloženje in okus, pa Daljinec+ omogoča še vrsto drugih uporabnih funkcij, kot so:

  • Dobro organiziran in napreden TV-spored:
  • V Daljincu+ lahko hitro preverite spored svoje programske TV-sheme in izbranega TV-programa po različnih kategorijah (filmi, šport, otroški program ...). Vsebine, ki so v času ogleda TV-sporeda na voljo (vsebine v živo in ogled nazaj), lahko predvajate tako na TV prek BOX-a kot tudi na TViN-u. TV-spored lahko tudi filtrirate, npr. po datumu, časovnem intervalu in kategoriji. Poleg tega omogoča pregled vsebin do sedem dni nazaj, ki si jih lahko v tistem trenutku tudi ogledate.

  • Priporočila najbolj zanimivih vsebin:
  • V sklopu Izpostavljeno se nahaja nabor vam zanimivih vsebin, ki ustrezajo vašim navadam in vključujejo tako aktualni program kot tudi vsebine, ki so dosegljive z ogledom nazaj, in vsebine iz videotek, kot so DKino, HBO OD, Pickbox in Minimax +. Vsebina se prikazuje glede na vaš okus in vaše ocene. Prijavljeni uporabniki lahko vidijo kar do 30 priporočil.

  • Dodatne informacije o vsebinah:
  • Če niste prepričani, ali bi film pogledali ali ne, so vam za lažjo odločitev na voljo podroben opis vsebine, ocena drugih uporabnikov, fotogalerije, slike igralcev, pregled sorodnih vsebin ter tudi zanimivosti o izbrani vsebini, zunanje povezave (Facebook, Wikipedia …) ter ocene priljubljenih portalov z recenzijami filmov IMDb in Rotten Tomatos.

  • »Rezervacija« vsebin:
  • Znotraj Daljinca+ se nahaja tudi vsebinski sklop Moj izbor, kamor shranite vsebine, ki se vam zdijo zanimive, a si jih želite ogledati pozneje. Želeno vsebino si s pritiskom na ikono + dodajte v vsebinski sklop Moj izbor, kjer vas bo počakala za ogled, vse do sedem dni. Opomnik pa bo 15 minut pred začetkom poskrbel, da nanjo ne boste pozabili.

  • Mnenja drugih uporabnikov:
  • V primerih, ko ste popolnoma brez ideje, kaj si pogledati, se lahko zanesete tudi na rubriko Najbolj gledano. Znotraj nje lahko na primer preverite, kakšne vsebine so tisti hip najbolj gledane med drugimi uporabniki. V seznamu imate vedno na ogled 20 tisti hip najbolj gledanih TV-vsebin, prav tako pa najbolj gledane vsebine iz Ogleda nazaj in iz videotek.

Kdo lahko uporablja Daljinec+?

Daljinec+ je na voljo vsem, ki si lastijo napravo Android ali iOS (TV-spored in Najbolj gledano), naročnikom televizije Telekoma Slovenije pa so omogočene vse zgoraj navedene možnosti. Deluje prek brezžične povezave, kar pomeni, da na komunikacijo med daljincem in BOX-om ne vplivajo morebitne vmesne fizične ovire, ki bi zmotile signal. Tudi pritiski na gumbe, v tem primeru navidezne v aplikaciji, BOX zazna takoj, gumbi pa se ne morejo obrabiti ali zatikati kot pri klasičnem daljincu.

V aplikacijo se preprosto prijavite z e-naslovom in geslom za Moj Telekom, in že boste pripravljeni na nov način pregledovanja, urejanja, izbora in spremljanja TV-vsebin. Če še niste uporabnik Mojega Telekoma, se lahko hitro registrirate tukaj. Navodila za namestitev Daljinca+ pa se nahajajo tukaj.

Več o aplikaciji Daljinec+:

Več podrobnosti o opisanih funkcijah in aplikaciji Daljinec+ si lahko preberete tudi v tem članku ali si ogledate video: https://youtu.be/-d0_87ZF8Ek.

Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
27. september 2017
3669
27. september 2017
Aplikacija, ki poišče najboljše filme in serije za vaš okus
iOS, Android