Aplikacija YouTube Gaming se bo poslovila

Tehnik 19. september 2018
/PublishingImages/yt-pregled-sept18-hero.jpg

Google je leta 2015 izdal zanimivo aplikacijo z imenom YouTube Gaming, v kateri lahko igričarji najdejo videovsebine o igrah. Ta aplikacija se bo, kot so sporočili pri Googlu, marca prihodnje leto poslovila.

So pa pri Googlu obenem sporočili, da igričarske videovsebine po novem združujejo na posebnem spletnem naslovu youtube.com/gaming. Uporabniki lahko prek tega naslova pridejo do trendovskih igričarskih videov, do igričarskih videov, ki potekajo v živo, in drugih igričarskih videov.

 

Google sicer vse od prihoda omenjene aplikacije YouTube Gaming ponuja tudi spletno stran https://gaming.youtube.com/, na kateri so prav tako igričarske videovsebine. Je pa pričakovati, da bo tudi ta, tako kot aplikacija YouTube Gaming, ukinjena, saj ji je omenjena stran youtube.com/gaming podobna.

YouTube je bil že do danes pomembna točka, na kateri so se zbirali igričarji. Več kot 200 milijonov igričarjev si namreč na YouTubu vsak dan ogleduje igričarsko obarvane videe. Izjemna številka, ki pa bo, verjamemo, v prihodnje le še večja.

Viri: youtube.googleblog.com, youtube.com, gaming.youtube.com play.google.com.


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
19. september 2018
4207
19. september 2018
Aplikacija YouTube Gaming se bo poslovila