Aplikacija YouTube za Android dobila »temno temo«

Tehnik 6. avgust 2018
/PublishingImages/dark-yt-avg18-hero.jpg

Spletna verzija YouTuba že kar nekaj časa ponuja »temno temo« (vidite jo na naših fotografijah). Slednja spremeni številne svetle dele strani v temne in s tem omogoči, da je gledanje strani v temi za oči manj naporno. Kot smo izvedeli od spletne strani 9to5Google, je ta tema zajadrala tudi v aplikacijo YouTube za Android.

Dark Mode se na YouTubu prikaže, če to možnost vključiš. Klikni na ikonco svojega profila desno zgoraj in v seznamu izberi Dark Theme (ON).

Spletna stran 9to5Google pravi, da se uporabnikom omenjena tema v aplikaciji YouTube za Android že pojavlja, in sicer se jim kar sama vključi. No, pri nas na Tehniku se še ni. Je pa čisto normalno, da novost ni takoj na voljo na vseh napravah. Po navadi novosti pridejo postopoma na vse naprave.

 

V teh dnevih je bila novosti deležna tudi spletna različica YouTuba, torej verzija, ki jo odpiramo na osebnih računalnikih na www.youtube.com. Kot smo že poročali, ta različica videe, predvsem tiste, ki so v pokončni oziroma nekoliko bolj kockasti obliki, sedaj lepše prikazuje (odstrani jim črne robove in jih poveča).

Če bi bili radi še bolj na tekočem z našimi novostmi, predlagamo, da se prek te spletne povezave naročite na naš kanal YouTube.

Vira: 9to5google.com, youtube.com.


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
6. avgust 2018
4132
17. avgust 2018
Aplikacija YouTube za Android dobila »temno temo«