AppCircus išče HMTL5 mobilne aplikacije; bo tudi kakšna slovenska?

Alja Isakovič 23. september 2013
/PublishingImages/appsfuel-html5_challenge.jpg
AppCircus, ki z lokalnimi dogodki po celem svetu išče najboljše mobilne aplikacije, ima tokrat poseben spletni izziv. V sodelovanju z AppsFuel, tržnico za HTML5 aplikacije, ki so neodvisne od platforme, sedaj iščejo mobilne aplikacije, narejene izključno na podlagi spletnih tehnologij. Najboljše se bodo lahko potegovale za Mobile Premier Awards.

V natečaju lahko sodelujejo aplikacije, ki uporabljajo spletne tehnologije, HTML5, JS, CSS in so optimizirane za pametne telefone ali tablice. Aplikacije je potrebno do 26. oktobra objaviti na tržnici AppsFuel in platformi AppCircus. Na slednji seveda najdeš tudi podrobne pogoje sodelovanja. Do 30. oktobra se bo nato odvijalo javno glasovanje, dan kasneje pa bo že razglašena aplikacija, ki so bo prislužila nominacijo za Mobile Premier Awards. MPA je prestižno tekmovanje za mobilne razvijalce, ki se odvija vsako leto v Barceloni.

Poleg tega bo izmed vseh sodelujočih aplikacij decembra izbrana še ena, ki se bo uvrstila direktno v Mobile Premier Awards. Če se torej ukvarjaš z razvojem HTML5 aplikacij, se ti splača izkoristiti to priložnost in svetu pokazati svoje znanje.

Sicer pa se tudi tistim, ki ne razvijate aplikacije, splača obiskati tržnico AppsFuel, kjer lahko najdeš že kar pestro zbirko kakovostnih spletnih aplikacij za mobilne telefone. Predstavitev AppsFuel si lahko ogledaš tudi v spodnjem videu.

Kakšne so pa tvoje izkušnje s spletnimi mobilnimi aplikacijami? Že katero redno uporabljaš?

Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
23. september 2013
412
24. september 2013
AppCircus išče HMTL5 mobilne aplikacije; bo tudi kakšna slovenska?