Telekom Slovenije odslej plačilo za nakup vsebin in storitev družbe Apple omogoča tudi prek računa za komunikacijske storitve

Tehnik 14. januar 2022 Čas branja članka: 2 min
/PublishingImages/apple-dcb-hero.jpg

Odslej lahko naročniki mobilnih storitev Telekoma Slovenije vsebine in storitve družbe Apple plačajo tudi prek mesečnega računa za komunikacijske storitve. Gre za vsebine in storitve, ki jih lahko naročniki kupijo v App Store, Apple Music, Apple TV+ in Apple Books ter iCloud. Telekom Slovenije z novo možnostjo plačila odgovarja vedno večjim potrebam slovenskih uporabnikov glede digitalnih storitev.

Kako poteka postopek?

Celoten postopek nakupa in plačila poteka v nekaj preprostih korakih. Naročniki mobilnih storitev Telekoma Slovenije v nastavitvah računa v svoji mobilni napravi iPhone, iPad, iPod touch, Mac ali v aplikaciji iTunes na osebnem računalniku kot način plačila izberejo možnost “Mobile Phone”.

Ko naročnik opravi aktivacijo za plačevanje prek računa za komunikacijske storitve, bodo na ta način samodejno obračunani vsi nakupi, opravljeni z Apple ID.

Po uspešno opravljeni aktivaciji je takoj z le enim dotikom omogočen enostaven nakup aplikacij, glasbe, filmov, oddaj, knjig ali varno shranjevanje s katerekoli naprave Apple. Plačilo opravljenih nakupov prek računa za komunikacijske storitve je preprosto in varno.

kupi

Nalaganje vsebine
© 2021 Telekom Slovenije
14. januar 2022
5842
14. januar 2022
Telekom Slovenije odslej plačilo za nakup vsebin in storitev družbe Apple omogoča tudi prek računa za komunikacijske storitve
iOS