Apple predstavil novi iPod touch

Tehnik 7. junij 2019 Čas branja članka: 2 min
/PublishingImages/new-ipod19-kavcic-maj19-hero.jpg

Apple očitno še vedno verjame v svoje multimedijske predvajalnike iPod, saj je predstavil novi iPod touch. Njegov novi iPod touch uporabnikom nudi kar nekaj uporabnih funkcionalnosti, vseeno pa ni pričakovati, da se bo prodajal približno tako dobro, kot se mobiteli iPhone.

Novi iPod touch nudi trikrat hitrejšo grafiko kot predhodnik, tako da je, vsaj na papirju, dober pri poganjanju iger. Applov novinec obenem nudi tudi podporo za Group FaceTime (skupinski videoklici) in je sposoben prikazati nadgrajeno resničnost.

Obenem se lahko novi iPad touch pohvali tudi s precejšnjo kapaciteto internega spomina in s širokim naborom barv. Na voljo je namreč z 32 GB, 128 GB in 256 GB internega spomina ter v sivi, zlati, beli, rdeči, modri in roza barvi.

 

Applov novi iPod touch je, kot lahko vidite na fotografijah, na pogled precej atraktiven. Že res, da ima precejšnje robove okrog zaslona, ki se jim proizvajalci mobilnih naprav vse bolj izogibajo, a je po našem mnenju vseeno zelo lep.

Novega iPoda touch (zaenkrat) nimamo v ponudbi. Imamo pa številne druge Applove izdelke. Če vas zanima, katere, poglejte v našo E-trgovino.

Vira: apple.com.


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
7. junij 2019
4675
7. junij 2019
Apple predstavil novi iPod touch
iOS