Apple predstavil novi tablici iPad Air in iPad mini

Tehnik 19. marec 2019 Čas branja članka: 3 min
/PublishingImages/new-ipad-kavcic-mar19-hero.jpg

Ameriški tehnološki gigant Apple je širši javnosti predstavil novi tablici iPad Air in iPad mini. Gre za sila zanimivi tablici, ki lepo dopolnjujeta trenutno kolekcijo iPadov, v kateri sta še 9,7-palčni iPad in dva iPada Pro.

Novi iPad Air se lahko pohvali s tem, da ima 10,5-palčni zaslon Retina, vrhunski čip A12 Bionic in podporo za pisalo Apple Pencil. Novi iPad mini ima prav tako čip A12 Bionic, zaradi katerega je ta tablica precej bolj zmogljiva od prejšnje generacije minija. Novi iPad mini ima obenem tudi 7,9-palčni zaslon Retina, ki ima višjo gostoto slikovnih točk kot katerikoli zaslon pri prejšnjih iPadih, in podporo za Apple Pencil. Novi tablici naj bi imeli tudi zelo solidno sprednjo in zadnjo kamero.

 

Applovi novi tablici prideta v nekatere prodajalne že prihodnji teden. Ali ju bomo imeli v prodaji tudi pri nas, ta hip še težko rečemo.

Pri Telekomu Slovenije ta hip prodajamo druge tablice iPad. Med drugim tudi vrhunski iPad Pro 11.0 in iPad Pro 12.9. Tukaj si lahko ogledate našo celotno ponudbo Applovih tablic.

Vir: apple.com.


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
19. marec 2019
4512
19. marec 2019
Apple predstavil novi tablici iPad Air in iPad mini
iOS