Applov pametni zvočnik HomePod je zelo težko popravljiv

Tehnik 15. februar 2018
/PublishingImages/homepoda-popravi-feb2018-hero.jpg

Strokovnjaki s spletne strani iFixit so razdrli že ogromno tehnoloških napravic. Zdaj so se lotili tudi Applovega novega pametnega zvočnika HomePod in ugotovili, da je ta izredno težko popravljiv.

Strokovnjaki iFixita so zgrajenosti HomePada namenili nekaj pohvalnih besed (pohvalili so na primer to, da je naprava izredno trpežno zgrajena), so pa vseeno prišli do zaključka, da je HomePod izredno težko popraviti. Za popravljivost so mu dali oceno 1 od 10.

 

Torej, če boste HomePod kupili in ga boste želeli pozneje sami popraviti, boste imeli pri tem nemalo težav. Če niste vešči popravljanja tehnoloških naprav, je najbolje, da v primeru okvare HomePoda popravilo prepustite strokovnjakom. Pa še ti bodo imeli s popravljanjem te naprave nemalo težav.

Pametni zvočnik HomePod je na prodajne police prišel 9. februarja. Onkraj luže je cena 349 dolarjev (približno 284 evrov), kar je nekoliko več, kot stane večina pametnih zvočnikov Home podjetja Google in Echo podjetja Amazon. To, da ima HomePod nekoliko višjo ceno, niti ni presenetljivo, saj so cene Applovih izdelkov pogosto nekoliko višje od tistih pri konkurenčnih izdelkih.

Viri: ifixit.com, youtube.com, apple.com.

Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
15. februar 2018
3878
15. februar 2018
Applov pametni zvočnik HomePod je zelo težko popravljiv
iOS