Applovi izdelki, ki jih priporočamo

Tehnik 5. februar 2021 Čas branja članka: 6 min
/PublishingImages/apple-izdelki-kavcic-feb21-hero.jpg

Pri Telekomu Slovenije v tem trenutku prodajamo različne Applove izdelke. Spodaj izpostavljamo nekatere, ki jih še posebej priporočamo.

Več o spodaj izpostavljenih izdelkih izveste na našem spletnem mestu, prek katerega jih lahko tudi kupite. Popestrite si letošnje leto s katerim od njih.

Mobiteli iPhone 12

Applovi mobiteli iPhone že dolga leta navdušujejo uporabnike pametnih mobitelov. Že res, da imajo nekoliko višjo ceno, a to upravičujejo s kakovostjo in lepim dizajnom. Tudi novi modeli iPhone 12 niso razočarali. Več teh mobitelov pa lahko kupite tudi pri nas. Predlagamo, da na našem spletnem mestu pogledate, kako je z njihovo zalogo.

 

Apple je lansko jesen predstavil štiri mobitele iPhone 12, in sicer modele iPhone 12, iPhone 12 mini, iPhone 12 Pro in iPhone 12 Pro Max. Vsi štirje modeli imajo v primerjavi z modeli iPhone 11 nekoliko osvežen dizajn. Njihove linije na stranskem robu so bolj ploske v primerjavi s tistimi pri predhodnikih in lepo sovpadajo s celotnim dizajnom.

iPhoni 12 se lahko pohvalijo z dobrimi fotografskimi in snemalnimi sposobnostmi. Imajo tudi lepe zaslone. Ne manjka pa niti podpora za hitra omrežja 5G. Takšno omrežje vam že nekaj časa omogočamo tudi pri Telekomu Slovenije. Vsekakor so iPhoni 12 lahko odlična izbira.

Mobitel iPhone SE (2020)

Izpostavljamo še en mobitel iPhone, in sicer model iPhone SE, ki je bil predstavljen v aprilu lansko leto. Ta mobitel je lahko dobra izbira za tiste, ki si želijo Applovega mobitela novejšega letnika, a ne želijo odšteti oziroma ne morejo odšteti toliko denarja, kolikor stanejo iPhoni 12.

 

iPhone SE letnik 2020 ima nekoliko bolj klasičen dizajn, saj ima relativno velika robova pod in nad zaslonom. Vseeno pa je ta mobitel zelo solidno zmogljiv. Ima zmogljiv čip A13 Bionic, dve zelo solidni kameri in napreden operacijski sistem iOS.

Slušalke AirPods Pro

AirPods Pro so odlične brezžične slušalke, ki navdušujejo z zvokom. Med drugim se lahko pohvalijo z aktivnim odpravljanjem hrupa iz okolice. Čeprav so AirPods Pro majhne slušalke, pa s svojo pojavo vseeno pritegnejo pozornost. Če jih boste imeli v ušesih, bo marsikdo takoj pomislil na to, da imate Applove slušalke.

 

Preverite na naši spletni strani, ali imamo zdaj na zalogi tudi slušalke AirPods Max. Gre za nekoliko večje Applove slušalke, ki jih prav tako priporočamo.

Apple iPad Pro 12.9 (Wi-Fi)

Izpostavljamo tudi pri nas zelo prodajano tablico iPad Pro 12.9 v Wi-Fi izvedbi. Priporočamo sicer tudi iPada Pro 12.9 v izvedbi za celična omrežja, a ga v času pisanja tega članka nismo imeli na zalogi.

 

Tablica iPad Pro 12.9 (Wi-Fi) ima precej velik 12,9-palčni zaslon Liquid Retina z ločljivostjo 2732 x 2048 slikovnih točk, na kateremu je pravi užitek gledati takšne in drugačne vsebine. Ta tablica ima tudi hiter čip A12Z Bionic, več kamer, optični bralnik LiDAR in sposobnost prepoznavanja obrazov. Gre za res odlično tablico, ki jo priporočamo.

Na tem mestu omenjamo tudi tablici iPad Pro 11.0 (celična omrežja) in iPad Pro 11.0 (WiFi-omrežja), ki imata nekoliko manjša zaslona kot prej omenjena, a sta še vseeno vredni nakupa.

Pametne ure Apple Watch serije 6

Za konec izpostavljamo še pametne ure Apple Watch serije 6. Gre za nove Applove pametne ure, ki so po našem mnenju odlične.

 

Pametne ure Apple Watch serije 6 lahko navdušijo marsikoga. S funkcionalnostmi navdušijo tudi tiste, ki se radi ukvarjajo s športom. Po našem mnenju gre za ure, ki so vredne svoje cene.

Imajo pa ure Apple Watch serije 6 nekoliko višjo ceno. Če se vam zdi previsoka, si lahko pri nas kupite tudi katero cenejšo Applovo uro. Tudi tiste malce cenejše niso od muh.

Vira: Apple.com, Telekom.si.


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
5. februar 2021
5557
5. februar 2021
Applovi izdelki, ki jih priporočamo