Avdiopredvajalniki, ki nas ne razočarajo

Tehnik 22. april 2020 Čas branja članka: 5 min
/PublishingImages/avdiopredvajalniki-kavcic-apr20-hero.jpg

Že res, da se danes glasbo in radijske postaje pogosto posluša na mobilnih napravah ali pa prek računalnika. A to še ne pomeni, da so klasični avdiopredvajalniki postali neuporabni. Ti še vedno lahko pridejo zelo prav doma. Če spadate med tiste, ki še vedno prisegajo na to, da se glasbo in radijske postaje najbolje posluša na klasičnih avdiopredvajalnikih, ste pristali na pravem mestu. V tem članku bomo namreč priporočili nekaj dobrih klasičnih avdiopredvajalnikov.

Vse spodaj priporočene predvajalnike lahko kupite pri nas. Če bi jih radi, brž kliknite na povezavo, ki smo jo dodali ob njih, in izbranega naročite v naši spletni trgovini.

Panasonic SC-HC300EG-K

Panasonic SC-HC300EG-K je prvi avdiopredvajalnik, ki vam ga želimo priporočiti. Ta predvajalnik se ponaša z zares elegantnim videzom, tako da bo zelo dobro sodil v vaš dom. Ponaša pa se tudi z dobrim zvokom, ki je seveda prav tako pomemben.

 

Predvajalnik Panasonic SC-HC300EG-K zna predvajati MP3-format, prav tako pa zna predvajati medije CD, CDR/W, CD-RW. Ima tudi USB-priključek in podporo za povezavo bluetooth. Možno ga je tudi montirati na steno.

V času pisanja tega članka smo imeli SC-HC300EG-K na voljo po odlični ceni. Kakšna je v času pisanja tega članka, preverite na naši spletni strani.

Panasonic SC-HC200EG-K

Panasonic SC-HC200EG-K je bratec omenjenega modela SC-HC300EG-K. Je cenejši, a še vedno precej dober. Tudi on se ponaša z atraktivnim dizajnom. Ima pa tudi zelo soliden zvok.

 

SC-HC200EG-K vam omogoča uživanje ob poslušanju CD-jev in radija. Tudi pri njem pa najdemo USB-vrata in podporo za bluetooth. V času pisanja tega članka smo tudi tega imeli po zelo ugodni ceni.

MANTA BBX003

Predvajalnik MANTA BBX003 v nekaterih pogledih ni tako dober kot nekateri drugi predvajalniki v tem članku. Vseeno pa ima svoje adute. In to močne. Eden je zelo nizka cena (kakšna je trenutna, izveste na naši spletni strani).

Drugi je dobra prenosljivost. Tretji pa so številne funkcionalnosti, ki jih podpira oziroma omogoča.

 

Predvajalnik MANTA BBX003 zna glasbo predvajati prek FM-radia in CD-predvajalnika. Predvaja jo lahko tudi prek USB-vrat. Omeniti velja tudi to, da ima vgrajen modul bluetooth.

Predvajalnik MANTA BBX003 ima dodan priključek za slušalke. Tako boste lahko vanj priklopili svoje slušalke in ga poslušali na tak način.

Philips MCM2300/12

Philips MCM2300/12 je še en predvajalnik, ki vam ga priporočamo. To ni najboljši predvajalnik, kar jih obstaja, vseeno pa za nizko ceno ponuja precej. Pa še prek našega Programa zvestobe ga lahko kupite.

 

Philips MCM2300/12 nudi priključek USB, zvočni vhod in predvajalnik CD-jev. Nudi tudi zelo soliden zvok. Za zelo soliden zvok pri njem poskrbi zvočniški sistem Bass Reflex.

Philips BTB8000/12

Za konec izpostavljamo še en Philipsov avdiopredvajalnik, in sicer BTB8000/12. Ta predvajalnik je dražji od modela MCM2300/12, a je zato boljši.

 


Philips BTB8000/12 nudi kakovosten zvok. Ima tudi podporo za bluetooth, USB, podporo za stereo FM, daljinski upravljalnik in zvočniški sistem Bass Reflex. Če lahko odštejete nekaj več denarja za avdiopredvajalnik, vam tega vsekakor priporočamo.

Pri Telekomu Slovenije prodajamo še nekaj drugih zanimivih avdiopredvajalnikov, ne samo zgoraj omenjenih. Predlagamo, da se odpravite na to povezavo in si ogledate našo celotno ponudbo tovrstnih predvajalnikov. Morda boste našli v njej kakšnega, ki vam bo še bolj pisan na kožo.

Vir: Telekom.si

Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
22. april 2020
5154
22. april 2020
Avdiopredvajalniki, ki nas ne razočarajo