Avdiopredvajalniki, ki vam lahko nudijo veliko zabave

Tehnik 29. oktober 2019 Čas branja članka: 4 min
/PublishingImages/radio-kavcic-okt19-hero.jpg

Ste naveličani poslušanja glasbe prek svojega mobitela in tablice? Pri nas lahko kupite namenski avdiopredvajalnik in glasbo odslej poslušate tudi prek njega.

V ponudbi imamo kar nekaj predvajalnikov. Spodaj smo izpostavili nekaj tistih, ki se nam zdijo dobri in zanimivi. Vsi so na voljo po zelo ugodni ceni.

Prenosni radio AZ700T/12

Philipsov prenosni radio AZ700T/12 je lahko zelo primerna izbira za tiste, ki želite poslušati glasbo in radijske postaje s solidnim zvokom, hkrati pa ne želite odšteti preveč denarja. Morda bo ta radio še najbolj razveselil nekoliko starejše uporabnike.

 

Prenosni radio AZ700T/12 zna predvajati radijske postaje, hkrati pa tudi glasbo z USB-naprav in CD-jev. Naprava se ponaša z daljinskim upravljalnikom in dobro prenosljivostjo. Brez težav jo lahko odnesete v drug prostor in še kam.

Mikro glasbeni sistem BTB8000/12

Če se vam AZ700T/12 zdi preskromen, priporočamo Philipsov mikro glasbeni sistem BTB8000/12. Ta navdušuje s svojim zvokom, v plus pa mu lahko štejemo tudi lep izgled.

 

Mikro glasbeni sistem BTB8000/12 zna, tako kot omenjeni prenosni radio, predvajati radijske postaje. Hkrati nudi tudi povezovanje prek USB-ja in bluetootha ter omogoča predvajanje glasbe prek CD-jev. S svojo težo 8,7 kilograma ni ravno primeren za prenašanje naokoli, a se nam zato odkupi z dobrim zvokom.

Gramofon v retrostilu

Pri nas prodajamo tudi izjemno zanimiv gramofon v retrostilu, ki bo zagotovo pritegnil poglede vaših gostov. Ta gramofon spominja na tiste stare klasične gramofone, vseeno pa nudi več od njih, saj je opremljen tudi z novejšimi tehnologijami.

 

Omenjeni gramofon zna dobro vrteti stare plošče. Njegova vrtljiva miza ima tri hitrosti vrtenja, in sicer 33, 45 in 78 obratov na minuto. Poleg tega zna predvajati tudi radijske postaje ter glasbo s CD-jev in prek USB-ja. Za povrh omogoča tudi snemanje v MP3-formatu.

Prenosni radio AE5220

AE5220 je še en dober radio, ki ga lahko prenašate naokoli. AE5220, ki ga je izdelal priznani proizvajalec Philips, ima dodano priročno držalo, hkrati pa je tudi izjemno lahek (1,386 kg) in majhnih mer (Š x V x G: 286 x 155 x 152 mm). Vsekakor vam ga priporočamo.

 

AE5220 se zahvaljujoč DAB-u ponaša s čistim in jasnim zvokom. Za dober zvok pri njem poskrbi tudi kakovosten zvočnik. Vsekakor vam ga priporočamo, če potrebujete prenosljiv radio s solidnim zvokom, ki pa hkrati ne sme biti predrag.

Mikro glasbeni sistem BTM3360/12

Za konec bi vam priporočili še Philipsov mikro glasbeni sistem BTM3360/12, ki tudi ne razočara. Za svojo ceno ponuja precej.

 

Mikro glasbeni sistem BTM3360/12 nudi možnost povezovanja z drugimi napravami prek bluetootha. Omogoča hitro preklapljanje glasbe med dvema napravama bluetooth. Ta glasbeni sistem se obenem ponaša tudi z zvočniškim sistemom Bass Reflex in izjemno privlačno zunanjostjo.


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
29. oktober 2019
4899
29. oktober 2019
Avdiopredvajalniki, ki vam lahko nudijo veliko zabave