Avtorji najboljših M:Android aplikacij prejeli nagrade in HTC telefone

Tehnik 24. september 2013
/PublishingImages/CPP_sm.jpg

V četrtek, 10.2.2011, je bila v Mobitelovem centru Citypark slavnostna podelitev nagrad zmagovalcem natečaja M:Android. Zmagovalcem so jih podelili glavni izvršni direktor družbe Mobitel Zoran Janko, direktor prodaje in marketinga Danilo Tomšič in regionalna menedžerka HTC za severni Adriatic Mateja Kozjek.

Natečaj M:Android v organizaciji družb Mobitel in HTC je potekal v drugi polovici lanskega leta in je med domačimi razvijalci naletel na izjemen odziv - nanj se je prijavilo več kot 100 razvijalcev z nekaj manj kot 150 prijavljenimi aplikacijami. S tem so domači razvijalci dobili izjemno priložnost pokazati svoje znanje in inovativnost, slovenski uporabniki pa vrsto uporabnih in brezplačnih Android aplikacij za popestritev ali v pomoč pri različnih opravilih.

Po uvodnem nagovoru Gorana Arsenijevića, vodje natečaja, je mikrofon prevzel Tomaž Štolfa, organizator dogodkov Mobile Monday, ki je podelitev povezoval.

PrometoidPrva nagrada: Tomaž Orter - Prometoid

10.000 EUR in obisk HTC korporacije v Londonu

Tomaž Orter (desno) sprejema prvo nagrado iz rok glavnega izvršnega direktorja družbe Mobitel Zorana Janka

Prvo nagrado na natečaju je s prometno aplikacijo osvojil Tomaž Orter. Prometoid ponuja enostaven pregled nad stanjem na slovenskih cestah. Pomembna obvestila je možno spremljati tako na seznamu kot na zemljevidu, obvestila o radarjih in drugih dogodkih pa lahko enostavno dodamo tudi uporabniki sami.

CPP2010Druga nagrada: Mojca Ajdič - CPP2010

5.000 EUR

Mojca Ajdič (levo) sprejema drugo nagrado od direktorja prodaje in marketinga Danila Tomšiča

Drugo nagrado na natečaju je z aplikacijo CPP2010 osvojila Mojca Ajdič. CPP2010 ti na zanimiv način pomaga, da osvojiš ali obnoviš osnove cestno prometnih predpisov. Svoje dosežke na poti do naslova CPP Prvaka pa lahko deliš tudi s Facebook prijatelji.

Brez frekvenceTretja nagrada: MediaSURF - Brez frekvence

3.000 EUR

Tamara Momčilovič (levo) sprejema tretjo nagrado iz rok regionalne menedžerke HTC za severni Adriatic Mateje Kozjek

Tretjo nagrado na natečaju je osvojilo podjetje MediaSURF, v imenu katerega je nagrado prevzela Tamara Momčilovič. Brez frekvence ponuja enostaven dostop do slovenskih radijskih postaj preko interneta, hkrati pa te lahko zvoki najljubše radijske postaje tudi zbudijo ali uspavajo.

HTC telefoni za najbolj priljubljene aplikacije

Na podelitvi je telefone HTC Desire prejelo tudi 20 avtorjev najboljših aplikacij po izboru uporabnikov.

Vsi prejemniki nagrad in organizatorji natečaja M:Android

Vsem nagrajencem seveda iskreno čestitamo tudi v uredništvu Tehnika!

Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
24. september 2013
1503
24. september 2013
Avtorji najboljših M:Android aplikacij prejeli nagrade in HTC telefone
Android