Battlefield V za testiranje odprl vrata javnosti

Matej Ribič 6. september 2018
/PublishingImages/battlefield-5-ribic-sept18-hero.jpg

Kot ste že najbrž slišali, bo težko pričakovana igra Battlefield V prišla z enomesečno zamudo. Mlajši igričarji so nad igro in tem, kar so nam do sedaj pokazali prek različnih cinematičnih trilerjev, izjemno navdušeni, medtem ko ostali, tako imenovani »Battlefield Veterans«, ostajamo skeptični zaradi mnogih tehničnih težav, ki so do sedaj ob izdaji pestile novejše igre Battlefield. Glede na to, da so s STAR WARS BATTLEFRONT II poskušali nagrabiti čim več denarja z raznimi mikrotransakcijami znotraj igre, so posledično prednaročila za Battlefield V izjemno nizka kljub napovedi EA, da bodo tokrat dodatki brezplačni v primerjavi s prejšnjimi igrami v priljubljeni seriji.

 

EA je danes 6. septembra javnosti ponudil igre Open beta, kar bo trajalo en teden do 11. septembra. Igro se je dalo prednaložiti na domače računalnike že od 3. septembra, za igranje pa je bila na voljo tistim, ki so jo prednaročili že 4. septembra, torej z dvema dnevoma prednosti pred ostalimi. Igro lahko torej od danes naprej vsak preizkusi na domačem računalniku ali konzoli, kar bomo definitivno storili tudi mi.

 

V beta različici igre sta na voljo dve mapi, dva načina igranja in spekter orožij druge svetovne vojne. Igro lahko naložite neposredno z Origina, na voljo pa je za PC, PlayStation 4 in Xbox One.

Vir: ea.com.


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
6. september 2018
4183
6. september 2018
Battlefield V za testiranje odprl vrata javnosti