Bo RIM ta teden na DevCon 2010 predstavil nov BlackBerry tablični računalnik?

Damjan Jagar 24. september 2013
/PublishingImages/BlackPad1.jpg

Ob večjih dogodkih, kot je BlackBerry Developer Conference, ki se ta teden odvija v San Franciscu, se rade pojavljajo govorice o predstavitvi novih naprav in novih operacijskih sistemov.

RIM naj bi v zadnji četrtini letošnjega leta predstavil svoj tablični računalnik in glede na to, da se DevCon odvija v zadnjem tednu pred prihajajočim zadnjim tromesečjem leta, bi bile lahko govorice na mestu.

Sprva se je govorilo o imenu BlackPad, RIM pa je v začetku avgusta vložil zahtevo za registracijo znamke BlackBerry SurfBook in BlackBerry SurfBoard, kar je v javnost pricurljalo prejšnji teden (slika spodaj). Prav tako je domena SurfBook.com 31. avgusta spremenila lastnika, whois zapis o novem lastniku domene pa trenutno kaže na Dynadot Privacy, ki se ukvarja z zaščito in skrivanjem podatkov o pravem lastniku.

Vir slike: www.electronista.com

Druga možnost je SurfBoard, ki je Motorolin produkt, Motorola pa je tudi lastnik domene SurfBoard.com, torej predvidevam, da ta možnost odpade.

Seveda so vse to le ugibanja, lahko pa upamo, da bomo kaj več izvedeli ta teden na odvijajoči se BlackBerry Developer Conference.

Nalaganje vsebine
© 2021 Telekom Slovenije
24. september 2013
579
24. september 2013
Bo RIM ta teden na DevCon 2010 predstavil nov BlackBerry tablični računalnik?