Bodite med prvimi, ki bodo uzrli novega Samsunga

Nina Križaj 28. marec 2017
/PublishingImages/samsung_unpacked_hero.jpg

Veliki dan, ki ga nestrpno pričakujejo vsi privrženci znamke Samsung in mobilne tehnologije nasploh, je tik pred vrati. Končno bomo lahko spoznali najnovejšega člana Samsungove družine mobitelov. Samsung vabi k slavnostnemu dogodku Unpacked, ko nam bo zagotovo (sodeč po napovednih grafikah) predstavil nov mobitel. Navdušeno ga pričakujemo tudi na Tehniku in se veselimo trenutka, ko ga bomo dobili v dlan. Da si čakanje nekoliko olajšamo, bomo spremljali veliki dogodek v živo, vas pa vabimo, da se nam pridružite – jutri, 29. marca, ob 17. uri na tem mestu.

Tanjši od predhodnika, a ne brez elegantnih oblin

Malce špekuliranja nikoli ne škodi, se strinjate? Na našem uredništvu že spremljamo govorice in si poskušamo čim bolje ustvariti podobo novega Samsungovega mobitela. Zato smo si drznili zapisati nekaj naših ugibanj, kaj novega lahko pričakujemo. Začnimo z videzom. Glede na Samsungovo zanimivo oblikovano napoved dogodka lahko sklepamo, da naj bi bil novi mobitel nekoliko tanjši od predhodnika, a ne na račun elegantnih oblin. Te naj bi poudaril na drugačen način, in sicer na zaslonu, saj bo ta dobil malce bolj zaobljeno obliko. To pa ne obljublja le prijetnega videza, temveč tudi večjo odpornost zaslona. Ugiba se tudi, da bo ta nekoliko večji kot pri Galaxyju S7. Ali so se opogumili tudi pri prenovi sprednjega funkcijskega gumba, pa bomo izvedeli jutri.

Bosta tradicijo najnaprednejših mobitelov nadaljevala kar dva nova mobitela?

Obetamo pa si, da bosta na trg prišla dva nova Samsungova mobitela, večji in manjši. Telefona bosta brez dvoma nadaljevala tradicijo predhodnikov, ki so se ponašali s fantastično kamero ter najnaprednejšimi funkcijami, ki so jih uvrščale v sam vrh mobilne telefonije. Glede na to pričakujemo super odzivno sprednjo kamero, ki bo v novem modelu verjetno še nekoliko hitrejša, odlično povezljivost z računalnikom ter izjemno zmogljivost, nadejamo pa se tudi, da ga bomo lahko odklenili kar s pogledom.

Torej, menite, da so naša ugibanja utemeljena? Vse to in še več bomo izvedeli jutri, 29. marca, ob 17. uri, zato vabljeni, da se nam pridružite pri ogledu dogodka, ki ga bomo v živo prenašali v videu na dnu tega članka.

 

Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
28. marec 2017
3386
28. marec 2017
Bodite med prvimi, ki bodo uzrli novega Samsunga
Android