Nov čas na novi pametni uri

Tehnik 4. januar 2022 Čas branja članka: 4 min
/PublishingImages/E-TRG-PAMETNEURE-tehnik-jan21-hero.jpg

Poskrbite, da boste v novem letu zmeraj vedeli, koliko je ura, zraven pa seveda beležili svoje športne aktivnosti, spremljali srčni utrip, kakovost spanca in bili na tekočem z novimi sporočili in obvestili ter ob tem poslušali glasbo. Pametno je imeti pametno uro iz Telekomove E-trgovine.

Pametna ura Huawei Watch GT 3 Elegant 42mm

Elegantno oblikovana ura je na prvi pogled bolj podobna nakitu kot komunikacijski napravi, a brez skrbi, zmore praktično vse, kar ponujajo najbolj športne ure: ima natančen merilec srčnega utripa, večpasovni GPS, vgrajenega športnega trenerja in je vodoodporna. Za pravi videz so na voljo tudi različni paščki, tako da se lahko ura prilega tako večerni obleki kot tudi trikoju za maraton.

 

Pametna ura Samsung Galaxy Watch4 Classic 42mm BT

Nova generacija Samsungovih pametnih ur ponovno temelji na Googlovem operacijskem sistemu WearOS, kar prinaša le večjo združljivost z različnimi napravami, na zunaj pa delujejo ravno tako dovršeno in uporabniku prijazno kot prejšnje generacije. Kot pove že ime, je Galaxy Watch4 Classic zasnovana tako, da je videti kot klasična ročna ura, a pod to podobo se skriva najsodobnejša strojna oprema za spremljanje vitalnih funkcij in športnih aktivnosti, ob tem pa prinaša še paleto komunikacijskih in zabavnih možnosti, vključno s telefoniranjem in poslušanjem glasbe.

 

Pametna ura Garmin Venu 2S

Na Garminove ure prisegajo številni športniki, linija Venu pa prinaša vso izobilje funkcionalnosti v lično oblikovani podobi z zmogljivim zaslonom AMOLED, ki je viden tudi v najmočnejši svetlobi. Venu 2S je manjši model, kar pogosto cenijo uporabnice z nekoliko ožjimi zapestji.

 

Pametna ura Huawei Watch GT 3 Active 46mm

Huaweijeva GT 3 Active je »večji brat« modela Elegant, saj je z večjimi merami, silikonskim paščkom in večjo odpornostjo na vodo (do 5 ATM) odličen partner tudi v bolj adrenalinskih športih, sploh ob izpopolnjenih meritvah telesne aktivnosti in vitalnih znakov ter naprednimi komunikacijskim zmožnostmi.

 

ametna ura Samsung Galaxy Watch4 44mm BTP

Čeprav se Samsungove pametne ure odlično obnesejo z vsakim pametnim telefonom, pa v povezavi s Samsungovmi telefoni delujejo kot njihov podaljšek. Novi model Galaxy Watch4 natančno spremlja življenjske funkcije uporabnika in pripravi priporočila za športne aktivnosti, hkrati pa lahko z uro brez težav tudi telefoniramo in prek nje poslušamo glasbo.

 

Pametna ura Garmin Venu 2

Garmin Venu prinaša široko paleto naprednih športnih funkcij, ob tem je videti tudi elegantno in sodobno. Vgrajeno ima podporo za večino športov, ne zgolj tek in kolesarjenje, temveč tudi denimo smučanje, plavanje in golf, pri katerem celo izmeri dolžino udarca. Za večino športov so na voljo tudi trenerji, programi, ki spremljajo vaš napredek in vam priporočajo vaje s katerimi lahko še izboljšate svojo formo.

 


Nalaganje vsebine
© 2021 Telekom Slovenije
4. januar 2022
5834
5. januar 2022
Nov čas na novi pametni uri