Corning Incorporated predstavil izjemno trdno steklo za mobilne naprave

Tehnik 20. julij 2018
/PublishingImages/gorilla-glass-jul18-hero.jpg

Priznani proizvajalec stekel za mobilne naprave, Corning Incorporated, je predstavil novo steklo Corning Gorilla Glass 6. Gre za zelo napredno steklo, ki se ga postavi na sprednjo, lahko pa tudi na zadnjo stran mobilnih naprav.

Steklo Corning Gorilla Glass 6 se, sodeč po uradnih podatkih, odlično bori s padci. Testi v laboratoriju so pokazali, da v povprečju preživi 15 padcev na grobe površine z višine enega metra. En meter višine je približno višina našega žepa na hlačah. Če bomo torej mobitel, ki bo imel Corning Gorilla Glass 6, potegnili iz žepa in nam bo takoj ob žepu ušel iz rok in padel na tla, obstaja precejšnja verjetnost, da bo steklo Corning Gorilla Glass 6 ostalo celo. Vsaj pri prvih nekaj takih padcih.

 

Že res, da imajo mobilne naprave vse bolj trpežna stekla, a vseeno vam priporočamo, da si na svojo mobilno napravo (tudi na tisto, ki bo imela Corning Gorilla Glass 6) namestite dodatno zaščito. Torej vsaj kakovosten ovitek. Še bolje pa je, da na svojo napravo dodate ovitek in zraven tudi zaščitno steklo.

Pri Telekomu Slovenije ponujamo celo paleto dodatkov, ki zaščitijo vašo mobilno napravo. Predlagamo, da si pogledate našo ponudbo.

Vir: corning.com, youtube.com.


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
20. julij 2018
4108
20. julij 2018
Corning Incorporated predstavil izjemno trdno steklo za mobilne naprave