Da vas mobilna naprava zunaj ne bo pustila na cedilu, kupite eno od teh baterij

Tehnik 30. november 2018 Čas branja članka: 3 min
/PublishingImages/powerbank-6idej-nov18-hero.jpg

Verjento se vam je baterija v vaši mobilni napravi že kdaj izpraznila, ko ste bili zunaj, in je niste mogli nikjer napolniti. Nič kaj prijeten pripetljaj, kajne? Da se vam to ne bi več dogajalo v prihodnje, predlagamo, da kupite prenosno polnilno baterijo in jo nato nosite s seboj takrat, ko menite, da bi se vam lahko baterija pri mobilni napravi izpraznila.

Pri Telekomu Slovenije prodajamo veliko prenosnih polnilnih baterij. Spodaj bomo izpostavili nekatere iz naše ponudbe, ki se nam zdijo dobre. Našo celotno ponudbo polnilnih baterij si sicer lahko ogledate na tem spletnem naslovu.

Za dodatne informacije o vsaki bateriji, ki jo bomo izpostavili spodaj, kliknite na vneseno povezavo.

Forever PTB-04S

Prenosne polnilne baterije so različnih kapacitet. Če želite takšno, ki ima izjemno veliko kapaciteto, predlagamo, da kupite Forever PTB-04S. Ta ima namreč kar 8.000 mAh. To je dovolj, da z njo napolnite baterije pri več mobitelih.

 

Prenosna polnilna baterija Forever PTB-04S je odeta tudi v kovinsko ohišje, tako da je dobro zaščitena pred neželenimi udarci. Opremljena je tudi z dvema USB-vhodoma.

Forever PTB-04L

Če vam je omenjenih 8.000 mAh premalo, lahko kupite prenosno polnilno baterijo Forever PTB-04L. Ta ima namreč kar 16.000 mAh. To je več kot dovolj, da boste z njo napolnili kar nekaj baterij pri mobitelih.

 

Polnilna baterija Forever PTB-04L je sicer v več pogledih podobna prej omenjeni Forever PTB-04S. Ima prav tako kovinsko ohišje, ki jo ščiti, ter dva USB-vhoda.

Polnilna baterija z ogledalom podjetja SBS

V našem prodajnem programu imamo tudi izredno zanimivo SBS-ovo polnilno baterijo, ki zna polniti druge naprave in hkrati nudi tudi ogledalo. Ta SBS-ova polnilna baterija je tako kot nalašč za dekleta, ki želijo imeti na dosegu roke tudi ogledalo, ko so zunaj.

 

SBS-ova polnilna baterija z ogledalom ima sicer ne pretirano visoko kapaciteto v višini 3.000 mAh. S to baterijo torej ne boste mogli napolniti več naprav od 0 % do 100 %. Eno pa boste morda že lahko. No, pa tudi če boste to eno napravo napolnili samo do 50 %, vam bo to verjetno zadostovalo.

Polnilna baterija Samsung

Prej omenjene tri polnilne baterije niso drage, saj stanejo okrog dvajset oziroma okrog trideset evrov. A če vam je to preveč, si lahko pri nas kupite tudi zelo zanimivo Samsungovo polnilno baterijo, ki je v času pisanja tega članka stala samo 8,91 EUR.

 

Omenjena Samsungova polnilna baterija ima 2.100 mAh, kar seveda ni ekstremno veliko, je pa dovolj, da boste z njeno pomočjo lahko oživili vašo napravo za določen čas. V času pisanja tega članka je bila baterija pri nas na voljo v modri barvi. Obstaja pa sicer tudi v črni in beli barvi.

Tanka polnilna baterija od podjetja SBS

Če bi radi, da je vaša polnilna baterija tanka, predlagamo, da si kupite tole ki jo nudi podjetje SBS. Ta baterija namreč meri v debelino samo 6 milimetrov. Posledično to pomeni, da jo boste zlahka prenašali naokoli.

 

SBS-ova 6-milimetrska baterija seveda nima izjemno velike kapacitete. Ima 2.200 mAh kapacitete, kar pa je še vedno zadovoljivo veliko. V času pisanja tega članka smo imeli SBS-ovo tanko baterijo na zalogi v beli, rdeči in roza različici. Preverite na naši spletni strani, v kakšnih barvah je na voljo sedaj, ko tole berete.

Trust Primo

V našem prodajnem programu imamo tudi sila zanimivo polnilno baterijo Trust Primo, ki ne zna samo polniti drugih naprav, ampak tudi sveti. Vgrajeno ima namreč posebno svetilko.

 

Baterija Trust Primo ima kapacitete kar 10.000 mAh. Verjamemo, da je to več kot dovolj za vaše potrebe. Za baterijo Trust Primo ne boste odšteli pretirano veliko. V času pisanja tega članka je bila cena te baterije pri nas samo 26,99 EUR.


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
30. november 2018
4321
3. december 2018
Da vas mobilna naprava zunaj ne bo pustila na cedilu, kupite eno od teh baterij