Od 15. junija lahko digitalni bon unovčiš tudi pri Telekomu Slovenije

Tehnik 3. maj 2022 Čas branja članka: 1 min
/PublishingImages/digitalni-boni-tehnik-maj22-hero.jpg

Digitalni boni omogočajo nakup računalniške opreme, vse od tablic, računalnikov do tiskalnikov. A kako veš, če ga prejmeš tudi ti? Do digitalnega bona so upravičeni osnovnošolci sedmih, osmih in devetih razredov oziroma zadnje triade, srednješolci in študentje. Če si med njimi, lahko digitalni bon porabiš za nakup nove tablice, računalnika, monitorja, tiskalnika, spletne kamere, itd. Pobrskaj po naši ponudbi v E-trgovini, da najdeš napravo, ki ti najbolje ustreza.

Osnovnošolci zadnje triade, srednješolci in študentje boste lahko porabili bon v vrednosti 150 EUR. Če vas bo v družini več prejelo digitalni bon, lahko bone združite in se odločite za nakup skupne naprave, na primer prenosnika.

 

Bone boste od 15. junija dalje lahko unovčili tudi pri Telekomu Slovenije, kjer v naši ponudbi najdete vso potrebno računalniško opremo. Za prihodnje šolsko leto se tako lahko opremite že pred počitnicami in čez poletje skrbi postavite na stranski tir. Več o uporabi digitalnih bonov in priporočilih za nakup računalniške opreme pri Telekomu Slovenije pa v enem od naslednjih prispevkov, ko bo unovčevanje digitalnih bonov že bliže.


Nalaganje vsebine
© 2021 Telekom Slovenije
3. maj 2022
5909
18. maj 2022
Od 15. junija lahko digitalni bon unovčiš tudi pri Telekomu Slovenije