Dobra novica za nostalgike: prihaja PlayStation Classic

Tehnik 20. september 2018
/PublishingImages/PlayStation-Classic-spet18-hero.jpg

Nintendo je v zadnjih dveh letih izdal miniaturni različici svojih legendarnih konzol NES in SNES. Podobno je sedaj storil tudi Sony, ki je ponudil miniaturno različico legendarne konzole PlayStation, ki je bila predstavljena pred nekaj manj kot 24 leti.

Sony je na miniaturno različico konzole PlayStation, ki jo je poimenoval PlayStation Classic, naložil 20 legendarnih iger, med drugim Final Fantasy VII, Wild Arms, Tekken 3 in Ridge Racer Type 4. Vsaki konzoli je dodal tudi dva igralna ploščka, s katerima bodo igričarji lahko v dvoje igrali določene igre.

 

Kupci v ZDA in Kanadi že lahko pri določenih prodajalcih oddajo prednaročilo za PlayStation Classic. Prvi kupci bodo konzolo dobili 3. decembra letos. Priporočena maloprodajna cena za PlayStation Classic onkraj luže sicer znaša 99,99 dolarjev, kar nanese približno 86 evrov.

Pri Telekomu Slovenije ta hip težko rečemo, ali bomo PlayStation Classic prodajali. Prodajamo pa sedaj PlayStation 4 Pro. V naši ponudbi je tudi Microsoftova konzola Xbox One S.

Vira: blog.us.playstation.com, youtube.com.


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
20. september 2018
4210
20. september 2018
Dobra novica za nostalgike: prihaja PlayStation Classic