Dobre aplikacije za spremljanje letošnjega svetovnega prvenstva v nogometu

Tehnik 15. junij 2018
/PublishingImages/aplikacije-sp-hero.jpg

Tako. Pa je tu še eno svetovno nogometno prvenstvo. Že veste, kje ga boste spremljali? Spodaj smo vam predlagali nekaj izjemnih aplikacij za Android, prek katerih ga lahko spremljate. Gre za res super aplikacije, zahvaljujoč katerim vam ne morejo uiti podrobnosti letošnjega prvenstva.

Google

Če ne želite nameščati drugih aplikacij, lahko za spremljanje svetovnega prvenstva uporabite aplikacijo Google. V njen iskalnik enostavno vtipkajte »world cup 2018« in že boste dobili pomembne informacije v zvezi s tekmovanjem, kot na primer razpored tekem, novice in lestvice. V iskalnik aplikacije Google lahko vtipkate tudi nek dvoboj iz prvenstva, npr. »Nigeria vs Argentina«, in že boste dobili informacije, ki so povezane s tem dvobojem. Uporabno je tudi to, da si lahko prek aplikacije Google uporabniki na zaslon pripnete trenutne rezultate tekem.

 

Za iskanje informacij v zvezi s svetovnim prvenstvom v nogometu lahko uporabite tudi digitalnega asistenta Google Assistant, ki se nahaja v aplikaciji Google. Med prvenstvom vam morda prav pride tudi spletna stran https://trends.google.com, na kateri boste lahko našli trende iskanj, ki se nanašajo na svetovno prvenstvo.

FIFA

FIFA je uradna aplikacija letošnjega svetovnega prvenstva. V njej lahko najdete oziroma boste našli na enem mestu skoraj vse v zvezi z letošnjim prvenstvom. Na primer novice, razpored tekem, rezultate tekem, lestvice, slike, videe in podatke o igralcih. Ker je FIFA uradna aplikacija svetovnega prvenstva, lahko informacijam v tej aplikaciji v veliki meri zaupate. Verjamemo, da novice, ki jih boste našli v njej, niso »za lase privlečene« in prenapihnjene.

 

Aplikacijo FIFA se sicer izplača imeti nameščeno na mobilni napravi tudi po koncu svetovnega nogometnega prvenstva, saj pokriva tudi ostala nogometna tekmovanja. Na primer klubska državna prvenstva. Aplikacija med drugim pokriva tudi našo prvo nogometno ligo, v kateri je nedavno slavila Olimpija.

Siol.net

Aplikacija Siol.net je še ena aplikacija, v kateri lahko dobite takšne in drugačne informacije v zvezi z letošnjim svetovnim prvenstvom v nogometu. Informacije o svetovnem prvenstvu lahko v tej aplikaciji najdete tako, da zgoraj izberete »SPORTAL« in nato na novi strani izberete še »NOGOMET«.

 

Aplikacija Siol.net sicer pokriva še številna druga področja in ne samo letošnjega svetovnega prvenstva v nogometu. V njej boste našli politične novice, avtomobilske novice in še in še.

TViN

Priporočamo vam tudi aplikacijo TViN, prek katere si lahko letošnje svetovno nogometno prvenstvo ogledate v živo. Aplikacija TVIN vam televizijo ponudi kar na vašem mobilniku. Na voljo so številni programi, med drugim tudi TV SLO 2, ki prenaša letošnje svetovno prvenstvo v nogometu. V aplikaciji TViN je na voljo tudi ogled nazaj.

 

365Scores

Z aplikacijo 365Scores ne morete zgrešiti, saj zelo dobro pokriva letošnje svetovno prvenstvo v nogometu. V njej boste našli novice, rezultate, razpored tekem, lestvice podatke o igralcih, videovsebine in še kaj, kar je povezano z letošnjim prvenstvom.

 

Aplikacija 365Scores pokriva tudi druga nogometna tekmovanja in druge športe (košarko, hokej, rokomet, obojko …), tako da verjamemo, da po končanem svetovnem nogometnem prvenstvu ne bo romala iz vaše naprave, če si jo boste namestili. Pri tej aplikaciji velja pohvaliti tudi to, da nudi dobršno mero prilagodljivosti. Če nas zanima predvsem slovenska nogometna liga, lahko to aplikaciji povemo, ta pa nas nato obvešča predvsem o rezultatih slovenske nogometne lige.

Onefootball

Za konec vam priporočamo še eno čistokrvno nogometno aplikacijo, in sicer Onefootball. Tudi ta aplikacija daje precej poudarka letošnjemu svetovnemu nogometnemu prvenstvu. V njej boste izvedeli številne informacije v zvezi s prvenstvom. Rezultate, razpored tekem, tabele, novice …

 

Po koncu letošnjega svetovnega prvenstva boste lahko v aplikaciji Onefootball spremljali tudi druga tekmovanja v nogometu. Če potegnemo črto, je Onefootball super aplikacija za nogometne navdušence.

Vir: Blog Google

Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
15. junij 2018
4052
15. junij 2018
Dobre aplikacije za spremljanje letošnjega svetovnega prvenstva v nogometu
Android