Dobri izdelki za vašo kuhinjo

Tehnik 20. februar 2020 Čas branja članka: 5 min
/PublishingImages/Izdelki-za-kuhinjo-kavcic-feb20-hero.jpg

Bi svojo kuhinjo radi posodobili in vanjo dodali nove izdelke? Spodaj smo predlagali nekaj zanimivih iz naše ponudbe. Verjamemo, da vam bodo všeč. Več o predlaganih izdelkih preverite na našem spletnem mestu.

Lonček za začimbe WMF AMBIENT

Prvi izdelek, ki ga predlagamo, je lonček za začimbe WMF AMBIENT. Ob pomoči tega lončka boste imeli lahko na dosegu roke svoje lastne sveže začimbe.

 

Lonček za začimbe WMF AMBIENT se ponaša z estetskim videzom, tako da paše v vsako kuhinjo. Vanj je mogoče dati dve rastlini.

Lonček za začimbe WMF AMBIENT ima eleganten indikator nivoja vode. Pohvali se lahko z enostavnim polnjenjem vode in preprostim čiščenjem.

Hladilnik z zamrzovalnikom Gorenje NRK6193TX

Kuhinja brez hladilnika je tako kot avtomobil brez koles. Če bi radi zamenjali svoj hladilnik, vam predlagamo, da kupite Gorenjevega NRK6193TX, ki dobro opravlja svoje »hladilne« naloge. Dodan ima tudi precej velik zamrzovalnik.

 

Hladilnik z zamrzovalnikom Gorenje NRK6193TX krasi izjemno napreden sistem MultiFlow 360°. Ob pomoči tega sistema zna uravnavati pretok zraka, vlažnost in temperaturo. Ta hladilnik z zamrzovalnikom ima 231/222 l (bruto/neto) hladilnega dela in 98/80 l (bruto/neto) zamrzovalnega dela.

Ima tudi zvočni alarm za odprta vrata, hitro ohlajevanje SuperCool, hitro zamrzovanje FastFreeze, LED-prikazovalnik in še in še bi lahko naštevali. Več o njem izveste na naši spletni strani.

Pri Telekomu Slovenije imamo v prodaji še kar nekaj drugih dobrih hladilnikov. Ogledate si jih lahko na tej spletni povezavi.

Kavni aparat Krups Dolce Gusto KP173B31 Infinissima

Če spadate med tiste, ki si dneva brez kave ne znajo predstavljati, potem enostavno morate imeti kavni aparat. Pri nas lahko kupite vrhunski kavni aparat Krups Dolce Gusto KP173B31 Infinissima, ki zna pripraviti omamno dobro kavo.

 

Kavni aparat Krups Dolce Gusto KP173B31 Infinissima deluje pod pritiskom 15 barov. Ponaša se s sistemom proti kapljanju in močjo 1.500 W. Pa še lep je.

Set ponev z ročajem Tefal Ingenio L6509205

Ponve so nepogrešljiv del kuhinje. Pri nas lahko kupite zelo kakovosten set ponev z ročajem Tefal Ingenio L6509205, s katerim boste lahko pripravili slastne jedi.

 

Omenjeni set ponev je sestavljen iz 24- in 28-centimetrske ponve ter ročaja. Ročaj je odstranljiv. Notranja in zunanja prevleka/končna obdelava je pri teh ponvah neoprijemljiva obloga brez PTFE, kadmija in svinca.

Vsekakor je lahko set ponev z ročajem Tefal Ingenio L6509205 super dodatek k vaši kuhinji!

Namizni žar Tefal GC242832 Inicio Thermostat

Za konec vam predlagamo še kakovosten namizni žar Tefal GC242832 Inicio Thermostat, ki lahko poskrbi, da tudi v dnevih, ko je zunaj prehladno, da bi postavili žar, pripravite hrano z žara.

 

Z namiznim žarom Tefal GC242832 Inicio Thermostat je možno pripraviti meso in slastne panini kruhke. Ta žar ima nastavljivi 3-stopenjski termostat in kar 2000 W moči.

Plošče pri namiznem žaru Tefal GC242832 Inicio Thermostat so iz aluminijevih zlitin. Posoda za sokove, ki je pri tem žaru, je primerna za čiščenje v pomivalnem stroju.

Dober tek!

Vir: Telekom.si.


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
20. februar 2020
5048
20. februar 2020
Dobri izdelki za vašo kuhinjo