E-oskrbi se lahko zahvalim, ker mi je res pomagala

Tehnik 8. december 2020 Čas branja članka: 3 min
/PublishingImages/TS-E-OSKRBA-DEC20-HERO.JPG

Varnost in brezskrbnost je najlepše, kar lahko podarimo svojim najbližjim in sebi. Podarite E-oskrbo - pomoč na daljavo. Zavedanje, da so naši najbližji varni tudi takrat, ko ne moremo biti v njihovi neposredni bližini, pomirja, še posebej v teh časih. Spoznajte Ivankino zgodbo.

»Ko sva se z možem upokojila in oba tudi »uradno« postala starejša, je hčerka vztrajala, da si urediva E-oskrbo, saj, kot pravi, nikoli ne veš, kdaj pride prav. Stara sem 65 let in sem sladkorna bolnica, mož pa je star 67 let. Oba uživava v pokoju in sva precej aktivna.

Nekega dne sva se s prijateljico odpravili na bližnji hrib.Pot je bila zahtevnejša, zato sem se pri hoji malo bolj utrudila in zadihala kot sicer, kar sem pripisala pomanjkanju kondicije. Ko sem prišla domov, pa se je hitro izkazalo, da ni bila kriva samo moja slaba forma. Zaradi padca krvnega sladkorja se mi je nenadoma stemnilo pred očmi in padla sem v nezavest. Imela sem še ravno toliko moči, da sem pritisnila na gumb detektorja E-oskrbe, ki ga nosim okoli vratu. Preostalega se ne spominjam več. Asistenčni center je takoj poslal reševalce in po približno 20 minutah so me že odpeljali v bolnišnico.

kupi


Povezani, tudi ko nismo skupaj

Le E-oskrbi se lahko zahvalim, da sem danes še živa, saj se je mož iz ekskurzije domov vrnil šele zvečer in bi me našel šele, ko bi lahko bilo že prepozno.«

Ivanka, 65 let.


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
8. december 2020
5492
8. december 2020
E-oskrbi se lahko zahvalim, ker mi je res pomagala