Facebook daje svojim uporabnikom več časa za premislek

Tehnik 9. oktober 2018
/PublishingImages/delete-fb-okt18-hero.jpg

Če smo v preteklosti zahtevali izbris svojega računa na Facebooku, se naš račun ni izbrisal takoj, ampak šele po 14 dneh. Če smo se v svoj račun prijavili v roku 14 dni po oddani zahtevi za izbris, se je naš račun ponovno aktiviral. Kot smo izvedeli na spletni strani The Verge, je sedaj Facebook omenjenih 14 dni zvišal na 30 dni. Uporabniki imamo tako sedaj več časa za premislek, ali želimo svoj račun na Facebooku obdržati ali ne.

Pri Facebooku verjetno prav dosti uporabnikov zaradi te spremembe ne bodo zadržali. Verjamemo, da se večina tistih, ki oddajo zahtevo za izbris, kasneje ne premisli.

 

Zahtevo za izbris svojega računa lahko uporabniki sicer oddamo na tej internetni povezavi: https://www.facebook.com/help/delete_account.

Pri Telekomu Slovenije nimamo nikakršnega namena, da bi izbrisali svojo stran na Facebooku. Veseli bomo vsakega novega sledilca. Vabljeni tudi, da nam sledite na Twitterju in Instagramu. Vabimo pa vas tudi, da se naročite na naš kanal na YouTubu.

Vira: youtube.com, newsroom.fb.com.


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
9. oktober 2018
4231
9. oktober 2018
Facebook daje svojim uporabnikom več časa za premislek