Facebook, Instagram in WhatsApp bodo dobili uporabne novosti

Tehnik 4. maj 2018
/PublishingImages/fb-f8-maj18-hero.jpg

Facebook je, kot smo omenili v drugi novici, na konferenci Facebook F8 najavil začetek prodaje očal Oculus Go, poleg tega pa je predstavil tudi tri VR-aplikacije. Poleg naštetega je predstavil še nekatere druge novitete za svoje aplikacije oziroma družbena omrežja. Poglejmo nekaj zanimivejših.

V Facebookove in Instagramove Stories bomo po novem lahko hitro delili stvari iz drugih aplikacij. Aplikacija Facebook pa bo dobila novo funkcionalnost za iskanje ljubezenskega razmerja. V njej bomo lahko naredili poseben profil, ki bo ločen od našega osnovnega in bo namenjen samo iskanju zveze. Tinder in ostale aplikacije bodo torej očitno dobile hudo konkurenco.

 

Novosti prihajajo tudi v Instagram. Facebook je najavil, da bo v Instagramu možno opravljati videoklice. Tako tiste ena na ena kot skupinske. V Instagramu bo predelan tudi Explore. Ta bo po novem preglednejši. V njem bomo tako lažje prišli do stvari, ki nas zanimajo.

 

Zelo priljubljeni WhatsApp bo po novem omogočal skupinske klice. Do sedaj je omogočal samo običajne ena na ena. Obenem bo omogočal tudi uporabo nalepk (Stickers).

Vir: newsroom.fb.com.


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
4. maj 2018
4002
4. maj 2018
Facebook, Instagram in WhatsApp bodo dobili uporabne novosti