Facebook izboljšal videoklepete

Tehnik 29. april 2020 Čas branja članka: 2 min
/PublishingImages/messenger-rooms-kavcic-apr20-hero.jpg

Facebook je predstavil novost, imenovano Messenger Rooms. Po novem bomo lahko uporabniki ustvarili posebne sobe v Facebooku ali Messengerju in v njih videoklepetali z ljudmi, ki jih bomo povabili.

Omenjene sobe za videoklepete, ki jih bodo ustvarili naši prijatelji in do katerih bomo imeli dostop, bomo videli prikazane v Facebooku. Zanimivo pri novem načinu videoklepetov, ki ga Facebook uvaja, je tudi to, da za klepete uporabnikom ne bo treba nameščati ničesar. Kot je razumeti Facebook, nam bodo ustvarjalci sob za videoklepete lahko poslali povabilo za udeležitev v sobo, mi pa bomo lahko vanje vstopili brez kakršnegakoli nameščanja programske opreme. In to tako prek mobitela kot tudi računalnika. Uporabnik za vstop v sobe niti ne bo potreboval računa Facebook. Potreboval bo samo povezavo do nje. Sobe bo v prihodnosti možno ustvarjati tudi prek Instagram Directa, WhatsAppa in Portala.

Novosti Messenger Rooms pri Tehniku še nismo mogli preizkusiti, saj nam še ni bila na voljo. V tem tednu bo na voljo samo v nekaterih državah. Jo pa lahko pozneje pričakujemo po vsem svetu.

Vir: About.fb.com

Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
29. april 2020
5165
29. april 2020
Facebook izboljšal videoklepete