Facebook Messenger za iOS dobil dve zelo dobrodošli novosti

Tehnik 5. avgust 2020 Čas branja članka: 2 min
/PublishingImages/FBM-novosti-kavcic-avg20-hero.jpg

Priljubljena aplikacija Facebook Messenger, ki je namenjena komuniciranju, je na iOS-u dobila dve še kako uporabni novosti. Prepričani smo, da ju bo marsikdo izmed vas s pridom koristil.

Kot poroča Facebook, lahko Facebook Messenger za iOS sedaj zaklenemo, tako da ga drugi uporabniki naše mobilne naprave ne morejo odpreti. Po zaklepanju se ga lahko odklene s Face ID-jem ali Touch ID-jem. Torej prek obraza oziroma prstnega odtisa. Vsekakor ta novost pripomore k nekaj več zasebnosti. Po poročanju Facebooka pa pride tudi na Android.

Sodeč po pisanju spletne strani iDrop News lahko po novem prek aplikacije Facebook Messenger za iOS tudi delimo zaslonsko sliko s svoje naprave drugim uporabnikom. Delimo jo lahko med izvajanjem videoklicev v Facebook Messengerju.

 

Če bi radi omenjeni novosti na svoji napravi z iOS-om preizkusili, najprej preverite, da imate na napravi naloženo zadnjo različico Facebook Messengerja. To vam svetujemo ob prihodu vseh novosti v aplikacije.

Pri Facebooku so napovedali prihod še nekaterih sprememb, ki se tičejo zasebnosti in varnosti. Sodeč po njihovem pisanju bi nam v prihodnje lahko na primer omogočili, da bomo sami določili, kdo nam lahko piše ali nas kliče v Messengerju.

Vira: Idropnews.com, About.fb.com.


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
5. avgust 2020
5285
5. avgust 2020
Facebook Messenger za iOS dobil dve zelo dobrodošli novosti
iOS