Ko z Galaxyjem S21 slikaš olimpijske igre, nastanejo fantastični posnetki

Tehnik 11. avgust 2021 Čas branja članka: 3 min
/PublishingImages/s21-oi-kavcic-avg21-hero.jpg

Samsungovi mobiteli Galaxy S21 navdušujejo s svojo vsestranskostjo. Imajo odlične zaslone, prelep dizajn ter vrhunsko procesorsko moč. Imajo pa tudi izjemne fotografske in snemalne sposobnosti. Samsung je na svoji spletni strani v teh dneh objavil slike, ki naj bi prikazovale snemalne oziroma fotografske sposobnosti enega od Galaxyjev S21. Kot pravi spletna stran SamMobile, so bile slike verjetno posnete z Galaxyjem S21 Ultra.

Slike, ki jih je objavil Samsung, očitno kažejo, da lahko z mobitelom Galaxyjem S21 Ultra na zelo zavidljivi ravni posnamemo tudi tako velik dogodek, kot so olimpijske igre. Že res, da nam namenski fotoaparati omogočajo še kakovostnejše posnetke, kot nam jih Galaxy S21 Ultra, a tudi tisti, ki so od tega Samsungovega mobitela niso od muh.

Omenjene slike si lahko pogledate bodisi na spletni strani SamMobile bodisi na Samsungovi spletni strani. Spletna stran SamMobile jih sicer lepše pokaže v večji velikosti.

 

Olimpijsko obarvane slike, ki jih je objavil Samsung, so bile narejene v sodelovanju s fotografom Markom Metcalfejem iz Getty Imagesa. Na njih lahko vidimo olimpijce iz različnih športov. Večinoma so bile posnete v notranjih prostorih. Notranji prostori so sicer lahko hitro problematični za mobilne naprave, če nimajo dobre osvetlitve. Mobiteli Galaxy S21 se precej dobro obnesejo pri izdelovanju posnetkov v prostorih s slabšo osvetlitvijo.

Mobiteli Galaxy S21 so bili predstavljeni v začetku letošnjega leta in še danes veljajo za ene izmed boljših mobitelov, ki so vam na voljo. Če bi radi katerega izmed njih imeli, ga lahko kupite tudi pri Telekomu Slovenije. Vsi trije so vam na voljo brez vezave in z vezavo, model Galaxy S21 pa tudi preko Programa zvestobe. Galaxy S21 lahko kupite tukaj, Galaxy S21+ tukaj, najzmogljivejši Galaxy S21 Ultra pa tukaj. Na tej povezavi pa si lahko pogledate celotno ponudbo Samsungovih mobitelov pri Telekomu Slovenije.

Viri: Samsungmobile.com (tekst), News.samsung.com (tekst), Samsungmobilepress.com (sliki).


Nalaganje vsebine
© 2021 Telekom Slovenije
11. avgust 2021
5749
11. avgust 2021
Ko z Galaxyjem S21 slikaš olimpijske igre, nastanejo fantastični posnetki