Fitnes zapestnica Jawbone Up

Jan Ferme 24. september 2013
/PublishingImages/Screen-Shot-2011-11-04-at-8.30.42-AM.png

Jawbone je podjetje, ki je znano po svojih odličnih in dragih Bluetooth slušalkah. Zdaj pa so razvili nekaj popolnoma novega in upajo, da ti bodo lahko z fitnes zapestnico Jawbone Up pomagali k bolj zdravem načinu življenja. Sprijaznimo se, da v današnjih hitrih časih jemo hitro hrano, preveč sedimo in se na splošno premalo gibamo. Tukaj nastopi zapestnica Jawbone Up, ki bo poskrbela za tvoje bolj aktivno in zdravo življenje.

Zapestnica Jawbone Up je na voljo ekskluzivno za iOS naprave (iPhone 3GS/4/4S in iPod touch) in je namenjena sledenju tvoje dnevne aktivnosti, rekreacije in vzorcev spanja. Podatke preneseš na svojo iNapravo, tako da priključiš Jawbone Up preko vtiča za slušalke in že lahko vse skupaj lahko spremljaš preko brezplačne iOS aplikacije.

Namen zapestnice Up je preprost, prepričati ljudi, da se gibajo več, boljše spijo in se boljše prehranjujejo z namenom, da lahko živijo bolj zdravo in bolj srečno. Če boš predolgo sedel/a pri miru bo Jawbone Up nežno zavibrirala in te spomnila, da se moraš malo pretegniti. Prav tako te bo zjutraj zbudila z nežnimi vibracijami ob pravem trenutku tvojega spalnega cikla.

Zapestnica je oblikovana, tako da jo nosimo 24 ur na dan, zato tudi tehta samo 21 gramov (do 23 gramov), je odporna na udarce in vodo (do globine 1 metra). Jawbone Up je popolnoma neodvisna od tvojega računalnika, razen, ko jo moraš napolniti preko USB vhoda. Vendar ne skrbi, trdijo, da bo baterija brez polnjenja zdržala kar 10 dni. Cena je v ZDA $99,99 medtem, ko v Evropo pride v prihodnjih mesecih in lahko pričakujemo ceno okoli 99,99€.

Vir: The Verge
Nalaganje vsebine
© 2021 Telekom Slovenije
24. september 2013
904
24. september 2013
Fitnes zapestnica Jawbone Up
iOS