Fruit Vs Robot: zabavna bitka med Android in Apple uporabniki

Alja Isakovič 23. september 2013
/PublishingImages/fruit_vs_robot-games-play.jpg

Android ali iPhone? Če si že naveličan/a neskončnih debat o tem, kaj od tega je boljše, ti igrica Fruit Vs Robot ponuja priložnost, da konflikt rešuješ na bolj zabaven način. In sicer, glede na to, kateri telefon uporabljaš, se pridružiš bodisi ekipi sadja (iOS) bodisi ekipi robotov (Android) in preko različnih mini igric braniš ponos svoje ekipe.

Igra Fruit Vs Robot je brezplačno na voljo v trgovini Google Play za Android in v App Store za iOS naprave. Ob zagonu igre dobiš najprej dobiš priložnost, da opremiš avatar v podobi svoje ekipe, nato pa izbereš eno izmed iger, ki so na voljo, in se podaš v boj s predstavnikom nasprotne strani.

Opremljanje svojega sadja oz. robota v igri Fruit Vs Robot

Avatarja za sadje in robote

Izbiraš lahko med igrami v treh skupinah: trivia, arkadne igre in namizne igre. Za začetek imaš v vsaki izmed skupin na voljo le eno igro, dodatne lahko odkleneš s kovanci, ki si jih prislužiš med igranjem ali z nakupi znotraj aplikacije. Prav tako lahko z zasluženimi novci odklepaš dodatke za svoj avatar.

Fruit Vs Robot igrice

Velja sicer omeniti, da igrice, ki jih najdemo v aplikaciji Fruit Vs Robot, same po sebi niso nič novega ali posebnega. Ima pa tekmovanje z pristaši nasprotnega pola določen čar. Sicer bi lahko za Android uporabnike naredili tudi različico, v kateri bi se lahko pomerili oboževalci različnih proizvajalcev Android naprav. Npr. Samsungovci proti HTC-jevcem ;)

Fruit Vs Robot igrice

V igri lahko preveriš tudi, katera ekipa je trenutno v povprečju najbolj spretna. V času pisanja članka je vodila ekipa robotov, a sadni navdušenci niso veliko zaostajali, zato boj še naprej ostaja napet. V igri lahko po želji dodaš tudi svoj Facebook račun in na izziv povabiš Facebook prijatelje. Tako boste lahko spore ob perečih novicah kot je npr. tožarjenjem med Applom in Samsungov reševali na bolj zabaven način in ne s kreganjem ob vsaki "sporni" objavi na zidu.

Če se torej želiš poskusiti v spretnosti ali znanju z oboževalci tebi manj ljubih naprav, ti predlagam, da na svoj telefon naložiš igro Fruit Vs Robot in pomagaš svoji ekipi do zmage. V prihodnosti lahko v igri pričakujemo še nove izzive, saj podjetje Gravity Four že vabi zunanje razvijalce, da v obliki modov razvijejo še dodatne igre.

Vir: AllThingsD

Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
23. september 2013
397
24. september 2013
Fruit Vs Robot: zabavna bitka med Android in Apple uporabniki
Android, iOS