Galaxy Note10+ 5G se dobro upira neželenim zunanjim vplivom

Tehnik 6. september 2019 Čas branja članka: 3 min
/PublishingImages/note10-5g-kavcic-sept19-hero.jpg

YouTuber Zach s kanala JerryRigEverything je preizkusil trpežnost Samsungovega novega mobitela Galaxy Note10+ 5G. Kot je videti po njegovih testih, je Samsungov novinec precej trpežen. Verjamemo, da sta podobno trpežna tudi Galaxy Note10 in Galaxy Note10+.

Po Zachovih testih sodeč se sprednje steklo pri Galaxyju Note10+ 5G zelo solidno bori proti praskam. Proti praskam se bori podobno dobro, kot se stekla, ki jih imajo spredaj številni drugih novodobni paradni mobiteli. Seveda se praske na sprednjem steklu pri Samsungovem novincu še vedno lahko pojavijo, zato je dobro, da imajo nepazljivi uporabniki dodano zaščito čez zaslon.

Eden izmed Zachovih testov je dokazal, da bralnik prstnih odtisov pri Galaxyju Note10+ 5G, ki je pod zaslonom, dobro deluje, četudi so na steklu praske. Še en YouTuberjev test pa je pokazal, da se Galaxy Note10+ 5G zelo dobro bori tudi proti ukrivljanju. Mobitel je tako očitno zelo trdno zgrajen.

Zachovi testi, kot je to že v navadi, tudi tokrat niso vključevali testov, pri katerih bi mobitel vrgel z višine na tla. Verjetno bi Galaxy Note10+ 5G pri tem prej ali slej klonil. Vsekakor je priporočljivo, da se na mobitel namesti ovitek. Kot na veliko večino drugih.

Zachove teste Galaxyja Note10 5G+ si lahko ogledate v spodnjem videu.

 

Naj vas na tem mestu še obvestimo, da pri Telekomu Slovenije prodajamo modela Galaxy Note10 in Galaxy Note10+. Oba mobitela lahko kupite prek naše spletne strani.

Vira: youtube.com, samsungmobilepress.com.


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
6. september 2019
4824
6. september 2019
Galaxy Note10+ 5G se dobro upira neželenim zunanjim vplivom
Android